5η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας || Κατάστημα Linea Strom || “Έχουμε όνειρα για σας”…. και προσφορές #Enter_Shop

Η ελληνική στρωµατοποιία Linea Strom, είναι µια οικογενειακή εταιρεία µε ιστορία μισού αιώνα. Από το 1957 µέχρι και σήμερα η Linea Strom εξελίσσεται διαρκώς, χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστα υλικά, ενώ η λειτουργία και η κατασκευή των προϊόντων της πιστοποιείται από ∆ιεθνείς Οργανισμούς.

Η Linea Strom χρησιμοποιεί υφάσματα ιδιαίτερα απαλής και ανάγλυφης υφής, ύφασμα organic cotton από οργανικό βαμβάκι, µε extra soft καπιτονέ. Υλικά προηγμένης τεχνολογίας, Visco Active , Visco Elastic Latex Λινό και εφαρμόζει το σύστημα εξαερισμού περιμετρικά του στρώματος με ένα σύστημα που ανακυκλώνει τον αέρα μέσα στο στρώμα.  Επίσης αναβαθμίζει την αισθητική στα στρώματά της με δερμάτινες λαβές, δερμάτινες ετικέτες και ύφασμα suede στη φάσα του στρώματος.

Επιπλέον η Linea Strom παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην διεθνή αγορά είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκευάζει στην Ελλάδα τα κορυφαίας ποιότητας στρώματα Delux  και Utopia µε ενσωματωμένο ανώστρωμα “Euro Top” και Silk µε “Pillow Top”. Πρόκειται για στρώματα ιδιαίτερου σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουν άνεση και ποιότητα στον ύπνο.

 

Με την ίδια απαράμιλλη φροντίδα η εταιρεία Linea Strom κατασκευάζει και προσφέρει υποστρώματα , κρεβάτια, ανωστρώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά καλύμματα στρώματος για έναν απόλυτα ποιοτικό, ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο, γράφοντας την δική της  ονειρική ιστορία στο χώρο του ύπνου.

 

Η πολιτική ποιότητας της εταιρείας Linea Strom καθορίζεται από την επιθυμία σχεδιασμού, παραγωγής, και εμπορίας ορθοπεδικών στρωμάτων ύπνου που να πληρούν τις προϋποθέσεις και να καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών της,σε συνδυασμό με την κατάλληλη εμπειρία και τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Η προσέγγιση της εταιρείας στην ποιότητα εκφράζεται µέσω του Συστήματος Ποιότητας της εταιρείας, το οποίο ανταποκρίνεται στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο (ISO 9001:2008).Η συνολική εφαρμογή των αρχών του συστήματος εξασφαλίζεται μέσα από την συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, µε κύριο σκοπό τη δημιουργία  της σχετικής συνείδησης των σκοπών και της φιλοσοφίας του συστήματος.

Η εταιρεία Linea Strom θεωρεί ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Γι’ αυτό και προσπαθεί και το καταφέρνει να εφαρμόζει και να βελτιώνει συνεχώς το Σύστημα Περιβαλλοντικής ∆ιαχείρισης της, να εκπαιδεύει και να ευαισθητοποιεί όλους τους εργαζόμενους σε θέματα  που αφορούν το περιβάλλον, να αναγνωρίζει και να αξιολογεί τις Περιβαλλοντικές Πλευρές των δραστηριοτήτων της, ώστε να λαµβάνει έγκαιρα κάθε απαιτούμενο μέτρο αποφυγής ή μείωσης  των ανεπιθύμητων επιπτώσεων.(ISO 14001:2004)

Στην Καλαμάτα το κατάστημα της Linea Strom βρίσκεται στην οδό Αναγνωσταρά 26. Εκεί ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να βρει ολόκληρη τη συλλογή στρωμάτων-κρεβατιών και αξεσουάρ ύπνου, να ενημερωθεί για τις ποιότητες και να πάρει ιδέες για τη διαμόρφωση του πιο προσωπικού του χώρου… της κρεβατοκάμαρας του. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 2721400784 ή να μπει στην σελίδα http://www.lineastrom.gr/el/kainourio-katastima-stin-kalamata

Για την 5η Λευκή Νύχτα η Linea Strom ετοιμάζει πολλές και μοναδικές προσφορές στους επισκέπτες της, προσφορές που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Γιατί όπως λέει και η Linea Strom “Eχουμε όνειρα για ‘σας!”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ