Χριστουγεννιάτικες Γεύσεις από όλον τον κόσμο στο κατάστημα “ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” στην Καλαμάτα

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που ενδείκνυται για γευστικές αναζητήσεις και πειραματισμούς. Το σπίτι πλημμυρίζει από υπέροχες γεύσεις και αρώματα, το γιορτινό τραπέζι στρώνεται για να υποδεχτεί την οικογένεια και τους φίλους. Σκοπός να εντυπωσιασθούν οι καλεσμένοι από τα πεντανόστιμα πιάτα.

Την συγκεκριμένη περίοδο όλοι ψάχνουμε νέες ιδέες και συνταγές, που θα ελκύσουν το ενδιαφέρον αισθητικά, αλλά και γευστικά, πιάτα που φεύγουν από το συνηθισμένο και έχουν μια δόση πειραματισμού, πιάτα που συνδυάζουν δημιουργικά γεύσεις και υλικά από την παγκόσμια γαστρονομική παράδοση.

Αν είσαι και εσύ από εκείνους που αναζητούν τέτοιους ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς τότε πρέπει να επισκεφτείς το κατάστημα  “ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” στην Κρήτης και Βύρωνος και να γνωρίσεις μοναδικά πιάτα από διάφορα μέρη του κόσμου.

Έτσι κι αλλιώς η επωνυμία “ΤΣΙΚΣΚΑΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” στον χώρο του κρέατος κατέχει εδώ και πολλά χρόνια την πρώτη θέση στις καρδιές των καταναλωτών, καθώς εγγυάται γευστικό απολαυστικό και εξαιρετικής ποιότητας κρέας, χάρις τις δικές της μονάδες εκτροφής έκτασης 400 στρεμμάτων στους πρόποδες του Ταϋγέτου, που εξασφαλίζουν με πιο σύγχρονο τρόπο την παραγωγική διαδικασία,  κρέας που φτάνει γρήγορα στο πιάτο μας, χάρις τα δικά της ψυγεία μεταφορών.

Στο κατάστημα “ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” θα βρεις κρέατα τρυφερά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, πρόβατο, κατσίκι, κυνήγι, αλλά και μεζέδες, λουκάνικα, κοντοσούβλι, ντονέρ, τηγανιές, παιδάκια, γκιούλμπασι, κρέατα παναρισμένα και προμαγειρεμένα, που απλά τα βάζεις στο μαγειρικό σου σκεύος , αλλά και πολλά συνοδευτικά για το κρέας σου , όπως σάλτσες και ζυμαρικά. 

Για την περίοδο των Γιορτών το κατάστημα “ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” μας προσκαλεί να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε εορταστικές συνταγές από όλο τον κόσμο , να τα εντάξουμε στο τραπέζι μας και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ