Δείτε το στο YouTube «Το Rock Bam» (Billy Bam Bam Parody Version)

Το «Billy Bam Bam», η Νο1 χορευτική επιτυχία της χρονιάς, γίνεται glam rock της δεκαετίας του 80 και μας ξεσηκώνει. Η συνέχεια λοιπόν των parody versions είναι εδώ! Μετά την πολύ θετική εντύπωση προκάλεσε στα social media το πρώτο parody video για το «Ρεμπέτικο ΒΑΜ», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, δημιουργός και ερμηνευτής του τραγουδιού, συνεχίζει το μουσικό ταξίδι του στο χρόνο και μας παρουσιάζει μια εκρηκτική εκτέλεση του ήδη δημοφιλούς τραγουδιού,  το «Rock Bam»!

Το «Rock Bam» μας ταξιδεύει στη μαγική εποχή των 80s και των glam rock συγκροτημάτων και με χιουμοριστική έως και αυτοσαρκαστική διάθεση, μας δείχνει πως θα μπορούσε να ήταν το «Billy Bam Bam» , αν γραφόταν και κυκλοφορούσε τότε!

Το τραγούδι που βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των προτιμήσεων των ραδιοφώνων, των dance/club playlists και του YouTube ντύνεται rock και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως στην μουσική όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να γίνονται με μεράκι, κέφι, γνώση, χιούμορ και πάνω απ’ όλα σεβασμό!

Για τις ανάγκες του video του συγκεκριμένου parody version, ο Κωνσταντίνος επιστράτευσε το συγκρότημά του φυσικά, τους ONE, οι οποίοι συμμετέχουν στο «Billy Bam Bam», όπως όλοι ξέρουμε.  Ο Φίλιππος-Κωνσταντίνος, ο Πάνος, ο Αργύρης και ο Δημήτρης ανταποκρίθηκαν άμεσα και δίνουν μαζί με τον Κωνσταντίνο, μια κανονική, εξαιρετική παράσταση, χαρίζοντας μας γέλιο και χαρά.

Συμμετέχουν επίσης η στενή φίλη και συνάδελφος του Κωνσταντίνου, η γνωστή σε όλους μας Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία εμφανίζεται τόσο στους στίχους, όσο και στο video clip της original version του τραγουδιού και εδώ υποδύεται με επιτυχία τη rock star κιθαρίστρια!

Η σκηνοθεσία, το μοντάζ και το post production ανήκει στον Νικόλα Οικονομίδη (Iconico Video Art Productions).  Την ενορχήστρωση έκανε ο Γιάννης Κυφωνίδης.

«Rock Bam» και το αγαπημένο μας «Billy Bam Bam» γίνεται όπως δεν το είχαμε φανταστεί!
«Billy Bam Bam» parody versions και η συνέχεια πολύ σύντομα κοντά σας!

-«Rock Bam»  https://www.youtube.com/watch?v=INJ1BlxLYgI

-“Το Ρεμπέτικο Bam” https://www.youtube.com/watch?v=Qoe_Gw1rs2Y

-“Billy Bam Bam” – Original Version https://www.youtube.com/watch?v=dFSe1x1ayzM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ