Φέρε το καλοκαίρι στην κουζίνα σου με υπέροχες διακοσμητικές ιδέες!

Η κουζίνα είναι ένα από τα σημεία που περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου, γι’αυτό και η διακόσμηση της μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Για να ανανεώσεις, λοιπόν, την κουζίνα σου και να δώσεις μια αίσθηση φρεσκάδας και καλοκαιρινής ατμόσφαιρας, μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Πρόσθεσε γλαστράκια με μυρωδικά και φυτά

Τα φυτά θα δώσουν χρώμα στην κουζίνα σου και θα αλλάξουν λίγο τη διακόσμησή της. Τα φρέσκα μυρωδικά πέρα από το χρώμα που θα δώσουν στην κουζίνα σου είναι και ιδιαίτερα χρηστικά, αφού μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στα φαγητά που φτιάχνεις.

Πάρε αντικείμενα με ρίγες

Οι ρίγες είναι συνδεδεμένες με το καλοκαίρι, ειδικά όταν έχουν άσπρο ή μπλε. Αγόρασε κούπες, μπολ και άλλα αντικείμενα κουζίνας με ρίγες για να δώσουν μια πιο καλοκαιρινή διάθεση στην κουζίνα σου.

187a416c672c3e4844183d18fe769fb3

Κάνε τα βάζα σου ποτήρια

Τα βαζάκια ή τα ποτήρια που μοιάζουν με βαζάκια είναι πλέον μόδα και τα συναντάς ακόμα και σε καφετέριες. Αγόρασε ποτήρια που μοιάζουν με βαζάκια ή χρησιμοποίησε πάλια βαζάκια μαρμελάδας ή γλυκών ή χυμών για ποτήρια και βάλε μέσα τη λεμονάδα σου, τι πιο δροσιστικό και καλοκαιρινό!

5915e1fb3a64a6bb4759f0e7ccc9ad3a

Παίξε με το άσπρο και το μπλε

Το άσπρο και το μπλε είναι αναμφισβήτητα τα χρώματα του καλοκαιριού. Αγόρασε πιάτα, ποτήρια, κούπες ή ό,τι άλλο αντικείμενο θες σε άσπρο ή μπλε χρώμα, για ακόμα πιο καλοκαιρινή διάθεση συνδύασε τα δύο χρώματα, όπως στη φωτογραφία που τα πιάτα είναι άσπρα και τα μπολ μπλε.

Hutch-Close-453x680
Χρησιμοποίησε ριγέ πολύχρωμα καλαμάκια

Αγόρασε χρωματιστά ριγέ καλαμάκια και στόλισέ τα, μέσα σε ένα βάζο, στον πάγκο της κουζίνας σου, πέρα από χρηστικά δίνουν και ένα πιο καλοκαιρινό στιλ στην κουζίνα σου.

60ad8f84f63bfe865af44cddf6aedd9f

Μαίρη Ιακωβίδη

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ