Η Diane Kruger, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Τροία» έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Νοέμβριο, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Norman Reedus, πρωταγωνιστή της σειράς Walking Dead.

Οι δυο τους δεν έχουν φανερώσει πληροφορίες για το μωρό τους παρά μόνο ότι είναι κορίτσι. Τέσσερις μήνες μετά τη γέννα, η 42χρονη διάσημη Γερμανίδα ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη του γυμναστηρίου της και βλέπουμε καθαρά τους κοιλιακούς της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κάνω show off; Φυσικά. Γιατί δούλεψα πολύ για να αποκτήσω ξανά τους κοιλιακούς μου. Πίστευα πώς δεν ήταν πιθανό μετά τη γέννα. Και σίγουρα όχι στην ηλικία μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Hannah Bower που μοιράστηκε το ταξίδι της μαζί μου και με βοήθησε να αποκτήσω κίνητρο. Δεν έχω γυμναστή όμως έχω στόχο να αποκτήσω το σώμα που είχα. Για τον εαυτό μου πρώτα αλλά και για τον σύζυγο μου. Το γυναικείο σώμα είναι εκπληκτικό.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Am I showing off ? Fuck yeah. ‘cause it’s been hard work to get my abs back. I didn’t think it was possible after having a baby. And certainly not at my age. I want to thank @hannahbower2 for sharing her journey and helping me get motivated. I don’t have a trainer, but I’ve been committed to get my body back. For myself first….but also for my ? The female body is AMAZING ? #andyesIminabikiniworkingoutcauseitshothereandwhynot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Kruger (@dianekruger) στις