Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με την εξαφάνιση-μυστήριο από τον Πτελεό – «Το φως αναμμένο και το παράθυρο ανοιχτό»

Από το σπίτι του αγνοούμενου Γιάννη Καραμπάτση στην Λεύκη Μαγνησίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ο θείος του, Νίκος Κρυκέλης.

«Την Τρίτη 23 Απριλίου που είναι και η μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του μιλήσαμε στις 9 και κάτι και τον ρώτησα που βρισκόταν. Μου είπε ότι ήταν στο ελαιοτριβείο και ότι δεν ήξερε πώς να φύγει και έκλεισε το τηλέφωνο. Τότε ενημέρωσα τον υπάλληλο του ΚΕΠ που τον ήξερε να πάνε να δουν και τελικά βρήκαν τα πράγματα του εκεί. Το κινητό του όμως δεν βρέθηκε πουθενά».

Όπως αναφέρει ο θείος του, ο Γιάννης έμενε στην Αθήνα και στο χωριό πήγε αφού πέθανε και η γιαγιά του το καλοκαίρι του 2021.

«Πέρασε δύσκολα με τους χαμούς των μελών της οικογένειάς του αλλά δεν το είχε βάλει κάτω. Το ότι εξαφανίστηκε τώρα με προβληματίζει. Το μυαλό μου πάει σε πολλά πράγματα. Είχε πάρει και κάποια χρήματα τελευταία από κληρονομιά κοντά στις είκοσι χιλιάδες. Είναι μεγάλο μυστήριο που πήγαν αυτά τα χρήματα αφότου χάθηκαν τα ίχνη του. Μια- δυο μέρες μετά την εξαφάνισή του ήρθε και ένας φίλος του εδώ να του αφήσει κάτι καρέκλες που του είχε φτιάξει. Ήταν όμως αναμμένο το φως, το ραδιόφωνο έπαιζε και το παράθυρο ανοιχτό. Όλα δείχνουν ότι έφυγε πρόχειρα και ότι είχε σκοπό να επιστρέψει…».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ