Μενίδι: Ο ανατριχιαστικός διάλογος του δράστη με την 40χρονη πριν την δολοφονήσει – «Την κάρφωνα παντού»

Ο ανατριχιαστικός διάλογος που είχε η 40χρονη με τον δολοφόνο και πρώην σύζυγό της, προτού ο 50χρονος την μαχαιρώσει πάνω από 10 φορές σε όλο της το σώμα, και την αφήσει νεκρή στη μέση του δρόμου, στο Μενίδι, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το OPEN, ο 50χρονος στην κατάθεσή του στις Αρχές, για την άγρια δολοφονία αναφέρει: «Το μαχαίρι το είχε κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα της λέω “τι έγινε; Πας καλά; Πάμε πάνω στο σπίτι” και μου απαντά “δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε, έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Παράλληλα, ο 50χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι ενώ αρχικά είχε μαζί του το κινητό του, μετά το άγριο έγκλημα το πέταξε, προκειμένου να μην τον εντοπίσουν.

Την σκότωσε και έβαλε ειδήσεις να μάθει τι λένε για το έγκλημα

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 50χρονος αμέσως μετά την άγρια δολοφονία, ψυχρός και αμετανόητος, πήγε σε ένα ξενοδοχείο και άνοιξε την τηλεόραση, για να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει τα όσα λέγονταν για την πράξη του.

Συγκεκριμένα, αφού είχε πάει στο δωμάτιό του, κατέβηκε στη ρεσεψιόν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος μόλις κατάλαβε ότι τον αναζητά η αστυνομία κρύφτηκε σε οικοδομή.

Λίγη ώρα αργότερα, πήγε σε ένα περίπτερο και αγόρασε μπύρες, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Mega, και στη συνέχεια κρύφτηκε σε κοντινή οικοδομή στην περιοχή Φυλή, όπου και εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ