Ο εφιάλτης μίας 30χρονης στα χέρια του πρώην συντρόφου της – «Φώναζα ότι θα με σκοτώσει και δεν με βοήθησε κανείς»

Την ιστορία μιας 30χρονης που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πρώην συντρόφου της, όταν του ζήτησε να χωρίσουν, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1.

Το “λάθος” της 30χρονης ήταν ότι ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν, και αυτό ήταν αρκετό για να κινδυνέψει η ζωή της. Δέχθηκε τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του πρώην συντρόφου της, ενώ όταν επισκέφθηκε το Α.Τ. και ενημέρωσε την μητέρα της για τα όσα φρικιαστικά βίωσε στα χέρια του, εκείνη της απάντησε «κάτι θα του έκανες και εσύ».

«Με χτύπησε πάρα πολύ δυνατά, μου έριξε γροθιά στο αριστερό ζυγωματικό, ακριβώς κάτω από το μάτι. Αργότερα, όταν έκανα την ιατροδικαστική εξέταση, ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι εάν με είχε χτυπήσει ελάχιστα παραπάνω, θα μου είχε κάνει ζημιά στο οπτικό νεύρο. Του έλεγα, “σε παρακαλώ, άφησέ με, σε ικετεύω” και αυτός μου απαντούσε “θα σε σκοτώσω, δεν θα φύγεις ζωντανή από εδώ πέρα”».

Όπως λέει η 30χρονη στον ΑΝΤ1, την νύχτα που έγινε το αποτρόπαιο περιστατικό, ζητούσε βοήθεια, τσίριζε, έκλαιγε, φώναζε πάρα πολύ δυνατά, ωστόσο, δεν την βοήθησε κανείς. «Όπως αποδείχθηκε αργότερα με είχαν ακούσει σχεδόν όλοι. Ούτε ένας δεν πήρε τηλέφωνο. Ούτε ένας δεν χτύπησε το κουδούνι να δει εάν είμαι καλά. Έλεγα “θα με σκοτώσει”. Αυτές ήταν οι λέξεις μου. Και ούτε σε αυτές δεν ήρθε ένας άνθρωπος».

Η 30χρονη, βρήκε την ψυχραιμία να πιάσει το κινητό της, και ζήτησε βοήθεια από την φίλη της για να την σώσει. Όμως, και τότε, ο πρώην σύντροφός της, προσπάθησε να κρύψει τις πράξεις του.

«Ήμουν σε άθλια κατάσταση. Με σήκωσε και άρχισε να καθαρίζει το πρόσωπό μου και τα ρούχα μου για να φαίνομαι καλή. Για να μην καταλάβει η φίλη μου ότι κάτι γινόταν. Καθώς χτυπούσε εμένα, χτυπούσε και τον εαυτό του πολύ δυνατά, στο πρόσωπο και τα χέρια. Όταν του είπα ότι θα τον καταγγείλω, εκείνος μου απάντησε πως εάν τολμήσω να το κάνω, θα ισχυριστεί ότι εγώ τον χτύπησα πρώτη».

Η 30χρονη, φτάνοντας στο Α.Τ., μίλησε με τους γονείς της για να ενημερώσει για το συμβάν. Τότε, την περίμενε ακόμη ένα σοκ. «Η πρώτη αντίδραση της μητέρας μου ήταν ότι κάτι θα του έκανα».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ