Ο  Στέλιος Λεγάκης εμφανισιακά παραπέμπει σε  pop star του εξωτερικού αφού διαθέτει όλο το πακέτο που κάνει τις θαυμάστριες να παραληρούν. Αν και έχει αμέτρητες Legakiers, οι πιο σημαντικές γυναίκες στη ζωή του είναι τρεις.

Στο συναισθηματικό κομμάτι, είτε είσαι πολύ μπροστά από την εποχή σου είτε αρνείσαι να ενταχθείς στα σημερινά δεδομένα. Ή και τα δύο. Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;

Αν δεν ήμουν τραγουδιστής, δεν υπήρχε περίπτωση να έχω ούτε Facebook ούτε Instagram. Γενικά είμαι πολύ κατά του Internet, έχει χαθεί όλη η μαγεία. Θα ήθελα να ζω στη δεκαετία του ’80 ή όσο πιο παλιά γίνεται. Κινητό να μην υπήρχε, ακόμη καλύτερα. Ας πούμε για τις ερωτικές σχέσεις, δεν μπορείς να λείψεις στον άλλον. Πώς να του λείψεις; Με το Skype, το Viber, το Instagram, το Facebook, το κινητό, τα μηνύματα; Τα χρησιμοποιώ για να να δω πώς είναι τα πράγματα ή να ανεβάσω καμιά φωτογραφία. Μέχρι εκεί.

Τι σημαίνει για εσένα η οικογένειά σου;

Έχασα τον πατέρα μου στα 14. Η μητέρα μου είναι σούπερ ήρωας. Τα πάντα για εμένα. Όπως και η γιαγιά μου και η αδερφή μου. Είναι οι τρεις γυναίκες της ζωής μου. Εύχομαι να έρθει και η τέταρτη.

Θα ήθελες να παντρευτείς νέος;

Ναι, θέλω πάρα πολύ να παντρευτώ νωρίς και να κάνω και παιδιά νωρίς.

Είσαι ερωτευμένος;

Ναι, είμαι.

Το νέο του τραγούδι «Είναι δύσκολο» έχει κυκλοφορήσει εδώ και δύο μήνες από την ομάδα της Icon Music και την Panik Records και γνώρισε αμέσως μεγάλη επιτυχία. Ο Στέλιος αυτό το διάστημα συνεχίζει το tour του με τους Νίκο Κουρκούλη και Έλλη Κοκκίνου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.