Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε κρίση, έθεσα τα όριά μου» – Όσα δήλωνε έναν χρόνο πριν για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Διαζύγιο για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο, οι οποίοι μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, το ζευγάρι με ανακοίνωσή του στα media ενημέρωσε για τη λύση του γάμου του, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στα παιδιά του – Δες ΕΔΩ την ανακοίνωση

Η Αθηνά Οικονομάκου, σχεδόν σε κάθε της τηλεοπτική συνέντευξη, μιλούσε ανοιχτά για τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γάμο τους.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η γνωστή ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, όπου είχε μιλήσει ανοιχτά για τις έντονες στιγμές και την κρίση που πέρασαν με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας.

Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς. Δε γίνεται αλλιώς πια. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση» είπε, μεταξύ άλλων», δήλωνε η Αθηνά Οικονομάκου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ