Νίσυρος: «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας» – «Ξέρουν ότι είμαι στην Κρήτη» λέει ο αρχαιοφύλακας για το ένταλμα σύλληψης

Στο Ηράκλειο Κρήτης δηλώνει ότι βρίσκεται ο αρχαιοφύλακας, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και άλλα αδικήματα. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, σε βάρος του αρχαιοφύλακας της Νισύρου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με τις καταγγελίες παιδιών σε βάρος του να έχουν φτάσει πλέον τις 11.

Ο ίδιος δηλώνει άγνοια για το ένταλμα, ενώ εμμένει στην αθωότητά του και τονίζει ότι τόσο η αστυνομία όσο και η υπηρεσία του γνωρίζουν το πού βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, ο αρχαιοφύλακας λέει αρχικά στην εκπομπή LiveNews για το ένταλμα σύλληψης ότι «δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, η αστυνομία γνωρίζει που είμαι, την έχω ενημερώσει δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Κανένας, κανένας, κανένας (σ.σ δεν τον έχει καλέσει). Έχω δηλώσει κανονικά την διεύθυνση μου και θα δηλώνω όπου είμαι, οτιδήποτε είναι, θα τα δηλώνω κανονικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας. Εμένα τα παιδιά, ότι δηλώσουν τα 25 παιδιά τα μεγάλα και τα 20-25 τα μικρά».

Συνεχίζοντας, ο αρχαιοφύλακας επισημαίνει: «Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά θα καταλάβω, θα πω: “κοίταξε να δεις”, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά και τα μεγάλα και τα μικρά και το Δ.Σ. δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους, υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ό,τι αγαπημένο έχω και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά».

Ερωτηθείς για το πού βρίσκεται τώρα, ο ίδιος δήλωσε στο Mega: «Στην Κρήτη, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Το ξέρει η αστυνομία, η υπηρεσία μου, το ξέρουν όλοι. Ένας πολίτης νόμιμος είμαι. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια, ξέρει ότι είναι πλεκτάνη. Όταν γνωρίζει ότι είναι πλεκτάνη, το γνωρίζει ότι έπαιξε μία πλεκτάνη αλλά όταν φτάσει η ώρα θα μιλήσω και εγώ. Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει συλλάβετέ τον, ξέρουν πού είμαι».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ