Μητέρα Γιάννη Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άντρα μου σε ένα απλό δωμάτιο, βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις»

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, με αφορμή τον θάνατο του συζύγου της, μιλώντας για τους γιατρούς αλλά και για τις συνθήκες νοσηλείας του στο «Αττικόν» νοσοκομείο.

Μιλώντας στον Alpha, η ηλικιωμένη γυναίκα τονίζει πως δεν έφυγε στιγμή δίπλα από τον άντρα της. «Τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Δεν υπήρχαν σεντόνια, βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις. Μου λέει μία κοπέλα “μην το πεις σε παρακαλώ και μαθευτεί”. Χάσαμε 10 μέρες, θα μπορούσε να ζει ο άνθρωπος» ανέφερε αρχικά.

Και προσθέτει: «Για τα καλά χέρια ήρθαμε εδώ… Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες “καθηγητής τάδε”, όταν δεν μπαίνει ο καθηγητής και… σφυρίζει. Τέτοια αλαζονεία, τέτοιο χάλι σε μάνα επιστημόνων δεν έχω ξαναδεί».

Παράλληλα, η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, επεσήμανε πως την ενημέρωσαν ότι η υγεία του συζύγου της πηγαίνει καλά, και πως σε λίγες ημέρες θα βγει έξω. «Μου έλεγαν “πάει καλά ο σύζυγος, θα φύγει” και ξαφνικά…».

Αναφερόμενη στο φακελάκι που φέρεται να έδωσε, η ίδια ανέφερε πως «ο γιατρός το πήρε ευχαρίστως. Το πήρε για να καλυτερεύσει την ζωή του άντρα μου και το αποτέλεσμα ήταν ότι τον πέθανε. Σας τα είπα όπως είναι τα πράγματα. Εγώ ήμουν δίπλα στον άντρα μου. Έπρεπε να πάει σε Μονάδα Υψηλής Φροντίδας».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ