Χωρισμένοι σε πολλά στρατόπεδα φαίνεται πως είναι οι Μαχητές, με την Ροδάνθη Καπαρού να επιβεβαιώνει του λόγου του αληθές, αλλά και να αποκαλύπτει τις παρέες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην ομάδα.

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι γύρω μου υπάρχει σκοτάδι και είναι δύσκολο να το βλέπεις αυτό κάθε μέρα… Αποφάσισα να κρατήσω μία απόσταση, νομίζω έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους περισσότερους συμπαίκτες», παραδέχθηκε η παίκτρια των Μπλε.

Αφού παραδέχθηκε πως οι παρέες μέσα στην ομάδα έχουν αλλάξει και θα αλλάξουν και στο μέλλον, η Ροδάνθη αποκάλυψε τα επιμέρους «στρατόπεδα», λέγοντας χαρακτηριστικά: «ο Νικόλας με τον Θοδωρή ενώ ήταν κοντά, τώρα ο Θοδωρής είναι με τον Κώστα. Ο Νικόλας είναι με την Ντάρια και την Βιργινία πλέον. Οι καινούργιοι έχουν “κολλήσει”, ίσως από φόβο επειδή είναι καινούργιοι, περισσότερο στον Ηλία και την Μελίνα, που είναι και αυτοί μία δυάδα».

Την ύπαρξη υποομάδων με βάση το συμφέρον επιβεβαίωσε και μία από τις νέες παίκτριες, η Μαρία Πανταζή: «το παίζουν όλοι καλοί για να πάνε σε μία κλίκα και να μην ψηφιστούν και να φτάσουν ως το τέλος. Μπορεί κι εγώ, αν ήμουν από την αρχή, να προσπαθούσα να κολλήσω με κάποιους, αλλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου. Είναι κρίμα, πάντως, που πιάνονται από άλλους. Δεν είναι ανήθικοι, απλά είναι αδύναμοι χαρακτήρες».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο παίκτριες: