Θεσσαλονίκη: «Πήγες να βρεις την μαμά;» – Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του 34χρονου που έπεσε από τον Λευκό Πύργο

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα «αποχαιρέτησε» η Ελένη τον αδελφό της που έπεσε τη Δευτέρα από τον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη και σκοτώθηκε.

Συγκεκριμένα έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα για τον 34χρονο Αντώνη: «Πήγες να βρεις την μαμά; Αδελφέ μου, Ντόντο μου καλό ταξίδι».

Ο 34χρονος έπειτα από ένα τροχαίο που είχε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, ενώ πριν από μερικά χρόνια είχε πεθάνει και η μητέρα του.

Σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Αντώνη στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Καμηλάρι Ηρακλείου Κρήτης.

Το χρονικό της τραγωδίας στον Λευκό Πύργο

Ο 34χρονος μπήκε κανονικά από την είσοδο στον Λευκό Πύργο, αφού έκοψε εισιτήριο, και στη συνέχεια ανέβηκε στην οροφή. Εκεί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό, πάνω στο γκαζόν.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της πτώσης το σώμα του χτύπησε στα κλαδιά των δέντρων και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος.

Οι Αρχές που εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες, είδαν πως ο 34χρονος, αφού μπήκε μόνος του στον Λευκό Πύργο, περιηγήθηκε για αρκετή ώρα, περίμενε να φύγει ο κόσμος από το μπαλκόνι του Λευκού Πύργου, πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ