Τέλος εποχής για το Mega μετά την οριστική απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηρλεόρασης.

Οι 420 εργαζόμενοι του καναλιού, παρά τις προσπάθειες που έκαναν εδώ και δυο χρόνια για να κρατήσουν όρθιο το κανάλι, μένουν και επισήμως στο δρόμο. Σήμερα, μάλιστα, βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΕΣΡ για να διαμαρτυρηθούν, αλλά μάταια.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Νάταλι Κάκκαβα μετέφερε τα συναισθήματά της για την απόφαση του ΕΣΡ να ρίξει μαύρο στο Mega.

«Mega μαύρο λοιπόν από εδώ και πέρα… Τελικά τα κατάφεραν. Τί κι αν με αυτή τους την απόφαση μαύρισαν τις ζωές 420 εργαζομένων.. .Ποιός νοιάζεται άλλωστε για ανθρώπινες ψυχές… Αλλά βέβαια χωρίς το Mega από εδώ και πέρα ο κόσμος θα γίνει καλύτερος… Πολεμήθηκε η διαπλοκή… Αυτό δεν έλεγαν? Συγχαρητήρια λοιπόν… Κοιμηθείτε με ήσυχη τη συνείδησή σας», έγραψε κάτω από ένα κολάζ φωτογραφιών, με την ίδια να παρουσιάζει τον καιρό και το λογότυπο του Mega να είναι σπασμένο.

Mega μαύρο λοιπόν από εδώ και πέρα…Τελικά τα κατάφεραν..Τί κι αν με αυτή τους την απόφαση μαύρισαν τις ζωές 420 εργαζομένων…Ποιός νοιάζεται άλλωστε για ανθρώπινες ψυχές…Αλλα βέβαια χωρίς το Mega από εδώ και πέρα ο κόσμος θα γίνει καλύτερος…Πολεμήθηκε η διαπλοκή…Αυτό δεν έλεγαν? Συγχαρητήρια λοιπόν…Κοιμηθείτε με ήσυχη τη συνείδησή σας…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

Η Νάταλι Κάκκαβα ήταν επί πολλά έτη η παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στο Mega, ένα πρόσωπο άκρως συνδεδεμένο με το Μεγάλο Κανάλι.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, σύζυγος της Νάταλι ανήρτησε, επίσης, ένα post για το τέλος του Mega.

Δυστυχώς το είδαμε και αυτό στην Ελλάδα του 2018…?Οριστικό λουκέτο στο πιο ιστορικό ιδιωτικό κανάλι της χώρας…Άλλες 420 οικογένειες προστίθενται στις στρατιές ανέργων των τελευταίων χρόνων…?Και επειδή το πρόβλημα είχα την ‘’τύχη’’,λόγω της Ναταλί να το ξέρω από μέσα,γνωρίζω καλά ότι αναμεσά τους υπάρχουν και οικογένειες που δεν έχουν να πάρουν ψωμί στα παιδιά τους…,υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από αυτή τη ζωή…,υπάρχουν άνθρωποι που αρρώστησαν…υπάρχουν…υπάρχουν…Θα μου πείτε είναι οι μόνοι σ’αυτή τη χώρα;;✔️Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ‼️‼️‼️‼️Έλεος κύριοι…ΟΧΙ άλλα λουκέτα?,ΟΧΙ άλλους ανθρώπους στο δρόμο…?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις