Σχιστό: Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου – Το σχόλιο που τον εξόργισε

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή οδηγήθηκε ο 53χρονος, καθ΄ ομολογίαν του δολοφόνος της άτυχης 41χρονης, που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε χώρο πίσω από το τροχόσπιτο στο οποίο ζούσε ο συλληφθείς, ο οποίος ομολόγησε ότι την είχε σκοτώσει από το Σάββατο.

Ο άνδρας έκρυβε το έγκλημα που είχε διαπράξει για 48 ώρες. Επί δύο ημέρες, ουδείς είχε αναζητήσει την άστεγη γυναίκα, που το τελευταίο διάστημα ζούσε γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο 53χρονος συναντήθηκε μαζί της το βράδυ του Σαββάτου και την έπεισε να περάσουν τη νύχτα μαζί στο τροχόσπιτό του, στο Σχιστό, δίπλα από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Κάποια στιγμή, όπως υποστήριξε ο 53χρονος, θόλωσε διότι η άτυχη γυναίκα «λέρωσε τα καινούργια και καθαρά σεντόνια», όπως είπε αρχικώς στους αστυνομικούς. Για τον λόγο αυτό, όπως υποστήριξε την Δευτέρα, άρχισε να την χτυπά με όλη τη δύναμή του.

Αργότερα όμως, μιλώντας με τους αστυνομικούς, ο 53χρονος διαφοροποίησε τους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας ότι το μυαλό του θόλωσε ένα υποτιμητικό σχόλιο της γυναίκας για τα γεννητικά του όργανα, το οποίο τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Όπως είπε, δεν κατάλαβε ότι τα χτυπήματα του είχαν επιφέρει τον θάνατο της γυναίκας, γι΄ αυτό και κοιμήθηκε κανονικά, με εκείνη δίπλα του, πιστεύοντας ότι είναι ζωντανή. Όταν ξύπνησε, υποστηρίζει ο 53χρονος, έφυγε για να κάνει κάποιες δουλειές και μόνο αφότου γύρισε διαπίστωσε ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή.

Αφού περίμενε να τελειώσει το παζάρι του Σχιστού, όπως είπε, πήρε το άψυχο κορμί της, το μετέφερε σε σημείο κοντά στο τροχόσπιτο του και το κάλυψε με κλαδιά, ελπίζοντας να μην αποκαλυφθεί ποτέ η δολοφονία που είχε διαπράξει.

Ωστόσο, την Δευτέρα, παραδόθηκε στους αστυνομικούς, που σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Καθώς δεν είχε ορίσει δικηγόρο, δεν απολογήθηκε στον Εισαγγελέα, κάτι που θα γίνει αφού το δικαστήριο ορίσει κάποιον συνήγορο του 53χρονου.

 

ant1news

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ