Μια απίστευτη ιστορία είναι αυτή που έγινε γνωστή το τελευταίο 24ωρο, μετά τη σύλληψη δραπέτη των φυλακών της Αλικαρνασσού  17 χρόνια μετά την αποδρασή του και αφού έκανε καριέρα στην ελληνική showbiz.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 45χρονος που συνελήφθει την κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου στην Ομόνοια, για εξακρίβωση στοιχείων, είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη το 2002 και δεν επέστρεψε ποτέ. Είχε καταδικαστεί για εκτεταμένες απάτες και εξέτιε  ποινή κάθειρξης 6 ετών στις φυλακές.

Στο μεταξύ, κατάφερε να κάνει καριέρα στην ελληνική showbiz, με πλαστή ταυτότητα, ηχογραφώντας τραγούδια, γυρίζοντας video clips τα οποία ανέβασε στο Youtube, ενώ συμμετέχει και σε τηλεοπτικές εκπομπές – μέχρι που απέκτησε τη δική του. Έχει πάρει συνεντεύξεις από γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, έκανε τον manager νεαρών καλλιτεχνών, ενώ συστηνόταν και ως γιος της Κορίνας Τσοπέη!

Μετά την προβολή του video με τη σύλληψη του δραπέτη – σταρ, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο πάνελ και τη Φαίη Σκορδά ότι ο συγκεκριμένος κύριος είχε πάει σε σπα και είχε ισχυριστεί ότι είναι συνεργάτης της για να μπει μέσα.

«Αυτός ο κύριος χρησιμοποιούσε το όνομά μου», έμεινε άφωνη η Σκορδά!

Η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη απ’ αυτή την αποκάλυψη