Επιστροφή εκδρομέων Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου – Τα δύσκολα σημεία

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα κορυφώνεται σήμερα, Τρίτη, με πολλούς να εγκαταλείπουν τα χωριά τους καθώς η Τετάρτη είναι εργάσιμη.

Η εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι είναι δύσκολη σε κάποια σημεία προς τα Μέγαρα και τους Αγίους Θεοδώρους, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στην Αθηνών – Λαμίας, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, με λίγη κίνηση στα Οινόφυτα και στο ύψος του Κάστρου.

Ουρές σχηματίζονται και στα διόδια της Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Δείτε LIVE που έχει κίνηση

Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα

Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και προς τη Θεσσαλονίκη.

Αυξημένη καταγράφεται από τις 12 το μεσημέρι η κίνηση των οχημάτων τόσο στα διόδια των Ν. Μαλγάρων επί της ΠΑΘΕ όσο και στα διόδια της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό, ενώ ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Χαλκιδική.

Νωρίτερα, στο ύψος των Ν. Μαλγάρων, παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία εξαιτίας σύγκρουσης τριών οχημάτων (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) με υλικές μόνο ζημιές.

Το αδιαχώρητο στον Πειραιά

Χαμός και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου νωρίς το πρωί έφτασαν τα πρώτα πλοία από την Κρήτη με 100% πληρότητα, ενώ αναμένονται 20 αφίξεις από νησιά του Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη και 39 από Αργοσαρωνικό.

Στο λιμάνι της Ραφήνας είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις και στο λιμάνι του Λαυρίου 8. Περίπου 25.000 επιβάτες αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά από τα δρομολόγια των νησιών του Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ