Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης στην Φαίη Σκορδά και το Πρω1νό. Η παρουσιάστρια μας είχε προϊδεάσει από την αρχή της εκπομπής για όσα θα βλέπαμε από την αποκλειστική συνέντευξη του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα είδαμε αρχικά ένα απόσπασμα στο οποίο αρνήθηκε κάθετα το συμβάν βιαιοπραγίας εναντίον της συναδέλφου του, ειδικότερα με τον τρόπο που εκείνη τα κατήγγειλε δημόσια.

«Είμαι ενάντια της βίας από όπου κι αν προέρχεται και για οποιοδήποτε είδος βίας μιλάμε… Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία. Ακούσαμε τη μία πλευρά, το θεωρούμε δεδομένο ότι συνέβη;», είπε αρχικά ο Μάνος Παπαγιάννης και εξήγησε: «Το ότι έκανε μήνυση δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Δεύτερον το ότι πάει στο νοσοκομείο επίσης δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Το χαρτί από το γιατρό λέει ότι “αναφέρεται στο γιατρό ότι υπάρχουν μόλωπες”. Βγήκα επειδή είδα ότι απέκτησε τόση έκταση το θέμα. Το θέμα των καναλιών δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν είναι περίεργο;».

Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν βγήκε τόσες ημέρες στην τηλεόραση. «Δεν βγήκα πρώτον γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεύτερον θεωρώ ότι προστάτευα και τον εαυτό μου και την ίδια την κ. Παυλίδου. Έχουμε οικογένειες, έχουμε παιδιά… Τρίτον: Ρε συ υπάρχει και μία παράσταση δεν μπορώ να το ακολουθήσω όλο αυτό και τέταρτον δεν μπορούσαν να διανοηθώ την έκταση που θα πάρει αυτό το πράγμα», επεσήμανε.