Αρκαδία: Άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων – Τι λέει ο αδελφός τους

Θρασύτατη ληστεία μέρα – μεσημέρι σε βάρος τριών ηλικιωμένων αδελφών σημειώθηκε σε χωριό της Αρκαδίας. Οι δράστες που συνελήφθησαν είναι δύο σκληροί κακοποιοί, γνώριμοι στις διωκτικές αρχές. Μάλιστα, ο ένας είχε εμπλοκή στην απαγωγή Παναγόπουλου. Επίσης, συνελήφθη ένα ακόμη άτομο, το οποίο τους παρείχε κατάλυμα στην περιοχή που έδρασαν.

Ο τέταρτος αδερφός των θυμάτων μίλησε στο ρεπορτάζ του Γιάννη Αρβανίτη, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής.

«Βρήκανε τις αδερφές μου έξω από την αυλή του σπιτιού, τις αιφνιδιάσανε και τις πάνε στην πρόχειρη κουζίνα, στο ισόγειο και τις δέσανε», σημείωσε.

Οι κακοποιοί δεν δίστασαν να ασκήσουν βία στα τρία αδέλφια, ώστε να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά, αλλά και να τους υποδείξουν που είχαν κρυμμένα χρήματα.

Από τα όσα λέγανε φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά αδιάβαστοι πήγανε στο συγκεκριμένο σπίτι.

«Ξέρανε ότι εγώ έχω κάνει στο εξωτερικό, ξέρανε και το όνομά μου και ξέραν ότι έλλειπα, ότι ήμουν στην Τρίπολη», προσθέτει ο αδελφός των θυμάτων.

Τελικά οι δράστες βρήκαν χρήματα και κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, μόνο που λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που είχαν βρεθεί στα ίχνη τους.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ