Θεσσαλονίκη: Πορεία φιλάθλων του ΠΑΟΚ με συνθήματα προς την Τούμπα

Πορεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πριν από το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους, φωνάζοντας συνθήματα και καλώντας την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί ξεκίνησαν πορεία από την Καμάρα, το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) με κατεύθυνση το γήπεδο της Τούμπας, όπου έχει στηθεί γιγαντοοθόνη για τη μετάδοση του αγώνα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον χώρο επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και φιλάθλων, χωρίς να δοθεί συνέχεια, ενώ έγινε μικρός αριθμός προσαγωγών.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες αστυνομικοί επιτηρούν στενά τη διαδήλωση, υπενθυμίζοντας ότι είναι σε ισχύ το «μπλόκο» για τις σημερινές συγκεντρώσεις, όπως μεταδίδει το ThessToday.

 

Στο Μακεδονία Παλλάς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Λίγο αργότερα οι εκατοντάδες οπαδοί κατέφτασαν στη συνέχεια στο Μακεδονία Παλλάς, προκειμένου να εμψυχώσουν την ομάδα τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Η Ε.ΛΑΣ. έβαλε «μπλόκο» σε εκατοντάδες οπαδούς που κατευθύνονταν προς το Μακεδονία Παλλάς. Σταματώντας τους επί της Νικ. Γερμανού στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους είπαν να κατευθύνουν απευθείας στην Τούμπα, απομακρύνοντας τους από τον δρόμο που οδηγεί στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με το ThessToday.

Νωρίτερα, σε «Τούμπα» μετατράπηκε η Ναυαρίνου από οπαδούς που έχουν συγκεντρωθεί φωνάζοντας συνθήματα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ