Σοκ από την αγριότητα της πρωτοχρονιάτικης τραγωδίας στον Αγιο Νικόλαο Μάνης!

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στον Άγιο Νικόλαο της Μάνης στη Μεσσηνία, όταν 34χρονος άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα έκαψε ζωντανό τον παραπληγικό πατριό του, ενώ αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και στην μητέρα του. Πριν παραδοθεί στην Αστυνομία, επιχείρησε να βάλει φωτιά και σε σπίτι γείτονα στην ίδια κοινότητα, άλλα ο ιδιοκτήτης πρόλαβε να την σβήσει, πριν πάρει διαστάσεις.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 34χρονος, πήγε σύμφωνα με την Αστυνομία, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το μεσημέρι στο πατρικό του σπίτι, που βρίσκεται στην κοινότητα του Αγίου Νικολάου. Εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού ο 56χρονος πατριός του, η μητέρα του, μία θεία του και ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.
Ο πατριός του και η μητέρα του δράστη, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων, τον είχαν καλέσει για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Όταν έφτασε, ο 34χρονος είχε στο μηχανάκι του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο άδειασε σε κουβά, περιέλουσε τον πατριό του, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, και του έβαλε φωτιά καίγοντας του ζωντανό.

Στην συνέχεια περιέλουσε με το ίδιο εύφλεκτο υλικό την μητέρα του. Όμως η γυναίκα κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει, πριν της βάλει φωτιά ο γιός της.

Κατόπιν ο 34χρονος πήγε σε γειτονικό σπίτι συγχωριανού του, με τον οποίο είχε προστριβές, περιέλουσε με βενζίνη και πετρέλαιο την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Ο ενοικιαστής του σπιτιού δεν ήταν εκεί, αλλά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αντελήφθη την φωτιά και επιχείρησε να την σβήσει. Όμως, στην προσπάθειά του να προλάβει την φωτιά πριν πάρει διαστάσεις, τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια.

Μετά την προσπάθειά του να βάλει φωτιά στο σπίτι, ο 35χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της δυτικής Μάνης και παραδόθηκε, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης είχε πάρει εξιτήριο στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου από το «Δρομοκαΐτειο» νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

Η τοπική κοινωνία έκπληκτη αδυνατεί να πιστέψει τι συνέβη. Μιλούν για ένα νεαρό που είχε δική του επιχείρηση ντελίβερι στη Σελίνιτσα και τον γνώριζαν όλοι στην περιοχή.
Ο 34χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέγραψε το in.gr είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, και η συμπεριφορά του ήταν απολύτως φυσιολογική.
Απ’ ότι συζητείται στο χωριό, υπήρχαν προστριβές με τον πατριό του, αλλά τίποτε δεν έδειχνε ότι τα πράγματα θα είχαν αυτή την αποτρόπαιη κατάληξη. Μάλιστα, λόγω των τεταμένων σχέσεων με τον πατριό του, ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτο, και φρόντιζε αδέσποτα ζωάκια!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ