ΤΟ “NBA BASKETBALL SCHOOL” επιστρέφει στην COSTA NAVARINO

Το NBA Basketball School επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Costa Navarino, από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, με ένα δυναμικό πρόγραμμα για επίδοξους παίκτες μπάσκετ όλων των ηλικιών. Με αφορμή την καλοκαιρινή λειτουργία, η Costa Navarino Navarino θα υποδεχθεί το διάστημα 23-26 Ιουνίου για μια αποκλειστική εμφάνιση, τον θρύλο του μπάσκετ Dominique Wilkins, 9 φορές NBA All-Star και Greek League Hall of Famer.

 

BOSTON – MAY 3: Dominique Wilkins #12 of the Boston Celtics looks to pass against Donald Royal #5 of the Orlando Magic in Game Three of the Eastern Conference Quarterfinals during the 1995 NBA Playoffs at the Boston Garden on May 3, 1995 in Boston, Massachusetts. The Orlando Magic defeated the Boston Celtics 82-77. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 1995 NBAE (Photo by Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images)

 

Παράλληλα, για την περίοδο 30 Ιουνίου έως 17 Αυγούστου, οι συμμετέχοντες στο ΝΒΑ Basketball School θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον πρώην παίκτη του NBA και No1 στα ΝΒΑ draft, Michael Bradley, ο οποίος θα διευθύνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Οι νεαροί παίκτες του ΝΒΑ Basketball School ηλικίας 6-18 ετών θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα 3 έως 7 ημερών, ενώ οι ενήλικες θα απολαμβάνουν καθημερινές απογευματινές ωριαίες προπονήσεις. Με την εγγραφή στο πρόγραμμα, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα NBA T-shirt, ενώ όσοι παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα (6 ή 7 ημέρες) θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από το NBA Basketball School και ένα δώρο από το NBA.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του ΝΒΑ Basketball School, στις 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση για του επισκέπτες του Πάσχα, με τη συμμετοχή της πρώην WNBA παίκτριας και μέλους του Γυναικείου Basketball Hall of Fame, Ticha Penicheiro, και του πρώην παίκτη του NBA και μέλους της Εθνικής Ομάδας της Αργεντινής που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, Luis Scola. Τα παιδιά και νέοι που συμμετείχαν, προπονήθηκαν στο γήπεδο υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων παικτών, έλαβαν αυτόγραφα κι εξασκήθηκαν σε τεχνικές και τρόπους παιξίματος.

Το NBA Basketball School στην Costa Navarino ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2023 και αποτελεί την πρώτη συνεργασία του NBA με έναν τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη. Το NBA Basketball School είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος International Basketball Operations του NBA, με ενεργούς αλλά και με πρώην προπονητές του NBA, με παίκτες, καθώς και με ειδικούς στην ανάπτυξη παικτών. Tο πρόγραμμα του NBA Basketball School απευθύνεται σε παιδιά, καθώς και σε ενήλικες έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει νέους παίκτες στο άθλημα και παράλληλα, για να παρουσιάζει σε γονείς, προπονητές και οργανισμούς τις δυνατότητες των παικτών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Σχετικά με την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η ανάδειξη της Μεσσηνίας, με σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από ξεχωριστές περιοχές ανάπτυξης, με ξενοδοχεία 5 αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, signature γήπεδα γκολφ και πλήθος δραστηριοτήτων για κάθε εποχή του χρόνου. Στο Navarino Dunes βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort, The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και οι ιδιωτικές κατοικίες Costa Navarino Residences. Το Navarino Bay φιλοξενεί το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το W Costa Navarino καθώς και τη Navarino Agora, έναν διαδραστικό χώρο με καταστήματα, εστιατόρια, θερινό σινεμά και πολιτιστικές εμπειρίες. Kαι στις δυο περιοχές λειτουργούν signature γήπεδα γκολφ, ενώ στο Navarino Hills βρίσκονται δύο ακόμα signature γήπεδα γκολφ.

 

Βρείτε μας στα Social Media: Facebook, Instagram, Χ and Linkedin

 

Σχετικά με το NBA

To National Basketball Association (NBA) είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός αθλημάτων και μέσων ενημέρωσης με αποστολή να εμπνέει και να συνδέει τους ανθρώπους μέσω της δύναμης του μπάσκετ. Μέσα από 5 επαγγελματικά αθλητικά πρωταθλήματα: το ΝΒΑ, το Women’s National Basketball Association (WΝΒΑ), την ΝΒΑ G League, το NBA 2K League και το Basketball Africa League. το NBA έχει σημαντική διεθνή παρουσία με παιχνίδια και προγράμματα διαθέσιμα σε 214 χώρες, σε περισσότερες από 50 γλώσσες και με προϊόντα που διατίθενται σε περισσότερες από 200 χώρες και στις επτά ηπείρους.  Τα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ στην αρχή της σεζόν 2022-23 παρουσίασαν 120 διεθνείς παίκτες από 41 χώρες. Στο ενεργητικό της, η NBA Digital περιλαμβάνει το NBA TV, το NBA.com, το NBA App και το NBA League Pass. Το NBA έχει δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες κοινωνικών δικτύων στον κόσμο, με 2,1 δισεκατομμύρια likes και followers παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες του πρωταθλήματος, των ομάδων και των παικτών.  Μέσω του NBA Cares, το πρωτάθλημα αντιμετωπίζει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα συνεργαζόμενο με διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς νεολαίας οι οποίοι υποστηρίζουν την εκπαίδευση, την ανάπτυξη της νεολαίας και της οικογένειας αλλά και θέματα που αφορούν στην υγεία.

Βρείτε το NBA στα Social Media: Facebook, Twitter, Instagram and YouTube

Επίσης, στο επίσημο NBA App σε iOS και Android, μπορείτε να δείτε τα νέα, ενημερώσεις, βαθμολογίες, στατιστικές, προγράμματα, βίντεο και πολλά ακόμη.

Στοιχεία επικοινωνίας:

 Βάλια Βανέζη, Communications Director

Τηλ: 211 0160152

e-mail: vvanezi@temes.gr

Γιώτα Σπηλιωτοπούλου, Communications Manager

Τηλ.: 211 0160361

email: gspiliotopoulou@temes.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ