Η Costa Navarino και η PURINA® διοργανώνoυν το 3ο διήμερο υιοθεσίας αδέσποτων ζώων

H Costa Navarino διοργανώνει σε συνεργασία με την PURINA® από τις 10-12 Μαΐου, ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων συντροφιάς, γεμάτο δραστηριότητες για τους τετράποδους πρωταγωνιστές αλλά και τους ιδιοκτήτες τους, στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino.

Το 3ο #WeAreBetterWithPets Weekend powered by PURINA® περιλαμβάνει γνωριμία με τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται και περιθάλπονται στο Navarino Pet Community, αθλητικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή των κατοικίδιων, προτάσεις για τη σωστή διατροφή τους και πολλές ακόμη δράσεις.

Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση στο θέμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλόζωους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τους 15 σκύλους του Navarino Pet Community, καθώς επίσης και να καλωσορίσουν το πρώτο ή ακόμη ένα τετράποδο μέλος στην οικογένειά τους.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων “Yoga with your pet”  για τους συμμετέχοντες μαζί με τα κατοικίδιά τους, συμμετοχή των παιδιών σε θεατροπαιδαγωγικό δρώμενο στο οποίο θα μάθουν για την υπεύθυνη κηδεμονία και τα δικαιώματα των ζώων καθώς και επίσκεψη στο Navarino Pet Community.

Παράλληλα, το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων (www.ekes.gr), θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τρόπους εκπαίδευσης, ενώ θα δώσει χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για την αρμονική συμβίωση με τους τετράποδους φίλους. Επιπλέον, η εξειδικευμένη κτηνιατρική ομάδα της Purina θα είναι εκεί για να δώσει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με την υγεία και την διατροφή των κατοικίδιων και να απαντήσει σε όλες τις απορίες των μελλοντικών ιδιοκτητών.

Το Navarino Pet Community είναι το καταφύγιο που δημιουργήθηκε στην Costa Navarino από εθελοντές εργαζόμενους, για να προσφέρει στέγη, τροφή, ασφάλεια και ιατρική περίθαλψη σε αδέσποτα ζώα μέχρι να βρουν την καινούργια τους οικογένεια. Κατά μέσο όρο φιλοξενούνται 20 σκύλοι, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πάνω από 250 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, που έχουν βρει νέα σπίτια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός του διήμερου προγράμματος είναι η προώθηση και η ευαισθητοποίηση της υπεύθυνης υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων.  Για κάθε υιοθεσία που θα γίνει στο #WeAreBetterWithPets Weekend, η PURINA® , με περισσότερα από 130 χρόνια ύπαρξης στον χώρο του pet care θα προσφέρει την super premium τροφή ProPlan® για τους πρώτους 3 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το #WeAreBetterWithPets Weekend by Purina®, αλλά και για να κάνετε την κράτησή σας  μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: The Westin Resort Costa Navarino.

 Σχετικά με την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η ανάδειξη της Μεσσηνίας, με σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από ξεχωριστές περιοχές ανάπτυξης, με ξενοδοχεία 5 αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, signature γήπεδα γκολφ και πλήθος δραστηριοτήτων για κάθε εποχή του χρόνου. Στο Navarino Dunes βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort, The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και οι ιδιωτικές κατοικίες Costa Navarino Residences. Το Navarino Bay φιλοξενεί το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το W Costa Navarino καθώς και τη Navarino Agora, έναν διαδραστικό χώρο με καταστήματα, εστιατόρια, θερινό σινεμά και πολιτιστικές εμπειρίες. Kαι στις δυο περιοχές λειτουργούν signature γήπεδα γκολφ, ενώ στο Navarino Hills βρίσκονται δύο ακόμα signature γήπεδα γκολφ.

Μπορείτε να  κατεβάσετε φωτογραφικό υλικό μέσω του website, www.costanavarino.com και του συνδέσμου στην ενότητα Press, χρησιμοποιώντας τον κωδικό Νestor.

Βρείτε μας στα Social Media: Facebook, Instagram, X και Linkedin.

 Στοιχεία επικοινωνίας:

Βάλια Βανέζη, Communications Director

Τηλ: 211 0160152

e-mail: vvanezi@temes.gr

PURINA®

Στην PURINA® τα κατοικίδια είναι το πάθος μας Αναπτύσσουμε τροφές εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης που βελτιώνουν τη ζωή για γάτες και σκύλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και τρόπου ζωής, εδώ και 130 χρόνια. Ο δεσμός μεταξύ κατοικίδιων και ανθρώπων είναι πραγματικά μοναδικός, καθώς αποτελείται από κοινή συντροφικότητα, εμπειρίες και αγάπη. Αυτός ο δεσμός μας εμπνέει και μας καθοδηγεί στην πεποίθησή μας ότι όταν οι άνθρωποι και τα κατοικίδια είναι μαζί, η ζωή γίνεται πλουσιότερη #WeAreBetterWithPets

Στην Purina®, πιστεύουμε επίσης ότι κάθε κατοικίδιο αξίζει ένα σπίτι. Γι’ αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με διάφορους οργανισμούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, προκειμένου να βοηθήσουμε στην υποστήριξη της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων καθώς και της υπεύθυνης κηδεμονίας. Τα αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα φτάνουν τα 3 – 4 εκατ. σε αριθμό, κάτι που δείχνει τη σοβαρότητα του προβλήματος αλλά και την αναγκαιότητα να συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε δράσεις και πρωτοβουλίες γύρω απο την προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας.

Η εύρεση αγαπημένων σπιτιών για τα αδέσποτα ζώα είναι κάτι που μας απασχολεί βαθιά και γι’ αυτό δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με μακροχρόνιους αλλά και νέους συνεργάτες μας, ώστε να διευκολύνουμε την υιοθεσία αδέσποτων ζώων και να προωθήσουμε την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών. Μέσω αυτών των συνεργασιών, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που να αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα την υιοθεσία αδέσποτων ζώων και να προσφέρει ένα αγαπημένο και ασφαλές περιβάλλον για αυτά. Αυτές τις πεποιθήσεις  πρεσβεύει και η εκδήλωση #WeAreBetterWithPets, η οποία είναι μια γιορτή αφιερωμένη στα κατοικίδια.

Find out more @ www.purina.gr and

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ