Σχεδόν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές από το Ηνωμένο Βασίλειο συντονίστηκαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 19 Μαίου, στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να δουν τον Harry και τη Meghan Markle να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μπροστά σε 600 καλεσμένους (εκ των οποίων περίπου 30 μέλη της βασιλικής οικογένειας) –με το BBC να παίρνει την τηλεοπτική μερίδα του λέοντος. Η τηλεθέαση σημείωσε ρεκόρ για το 2018, αν και το κοινό ήταν αισθητά μικρότερο από εκείνο που είχε παρακολουθήσει live το γάμο του πρωτότοκου William με την Kate Middleton το 2011 στο Αβαείο του Ουέστμινστερ και είχε ξεπεράσει τα 26 εκατομμύρια – σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, ο πληθυσμός της Μεγάλης Βρετανίας είναι 66.573.504.

Ωστόσο στις ΗΠΑ τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen, 29,2 εκατ. κόσμος (μέσα από 15 διαφορετικά δίκτυα) παρακολούθησαν το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Αμερικανίδα ηθοποιό και επί επτά χρόνια πρωταγωνίστρια της σειράς Suits, νούμερο που ξεπέρασε αισθητά τους 22,8 εκατ. τηλεθεατές στις ΗΠΑ που είχαν δει μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το γάμο William – Kate το 2011. Λογικό να είναι περισσότεροι οι Αμερικανοί που συντονίστηκαν, καθώς φέτος η νύφη ήταν ένα δικό τους κορίτσι!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.