Η Μαίρη Συνατσάκη μοιάζει ακούραστη αφπύ την βλέπουμε να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις, να προετοιμάζει τα νέα video της στο youtube, και να ασχολείται με τον  σχεδιασμό παπουτσιών για την εταιρεία της «Buy a boo».

Ως μια γυναίκα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το στιλ της, μίλησε στο Moonblast για την πιο ακριβή στιλιστική αγορά που έχει κάνει αλλά και για εκείνη που έχει μετανιώσει. Μίλησε ακόμη για τον λόγο που πειραματίζεται τόσο έντονα με τα μαλλιά της ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν επενδύει χρήματα σε ακριβά εσώρουχα.

Επενδύεις στα ρούχα;

Τα τελευταία χρόνια επενδύω πολύ στα πανωφόρια. Ένα καλό παλτό, ένα καλό ζευγάρι παπούτσια και μια καλή τσάντα αλλάζουν όλο το στιλ. Στα ρούχα δεν επενδύω ιδιαίτερα, θέλω να τα αλλάζω ανά σεζόν, βαριέμαι να φοράω τα ίδια.

Η πιο ακριβή σου επένδυση;

Ένα παλτό που πιστεύω πως θα το φοράω για μια ζωή.

Μια αγορά που έχεις μετανιώσει;

Ένα ζευγάρι πανάκριβα παπούτσια που αγόρασα με τον πρώτο μου μεγάλο μισθό στα 22μου χρόνια. Αγόρασα ένα ζευγάρι πλατφόρμες Burberry, πάρα πολύ ιδιαίτερες. Κόστιζαν ακριβά και τις φόρεσα μια φορά. Τώρα τις έχω και τις κοιτάζω στο κουτί τους. Έχω προσπαθήσει να τις πουλήσω στο e-bay αλλά μάταια.

Extreme εμφανίσεις έχεις κάνει;

Με ελκύουν οι extreme εμφανίσεις, οι περίεργες εικόνες και δε φοβάμαι να τις τολμήσω, ούτε το σκέφτομαι ιδιαίτερα. Όταν έκλεισα τα 30 έκανα ένα πάρτι σε ένα club και εμφανίστηκα με μια ολόσωμη φόρμα μονόκερου. Ακόμα μια φορά πήγα σινεμά φορώντας ένα γαλάζιο prom dress από ταφτά, με πούλιες και στρας που είχα αγοράσει από το Λονδίνο, και από πάνω φορούσα ένα jacket. Δε βρίσκω το λόγο να μην ικανοποιούμε το μυαλό και τα θέλω μας. Αν θέλεις να φορέσεις ένα ρούχο απλώς κάντο.

Και με τα μαλλιά σου έχεις πειραματιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Τα μαλλιά μου δεν τα είχα βάψει ποτέ μέχρι τα 27 μου χρόνια. Μετά ξεκίνησαν οι πρώτες άσπρες τρίχες. Έτσι, ξεκίνησα τις βαφές και τα πειράματα και έβγαλα όλα μου τα απωθημένα. Απήλαυσα κάθε αλλαγή εκτός από το ξανθό γιατί εγώ τα ήθελα λευκά η ποιότητα της τρίχας μου όμως είχε άλλη άποψη (γέλια). Βαριέμαι πολύ εύκολα την εικόνα μου και αγαπώ τις αλλαγές.

Τα εσώρουχα αποτελούν μέρος του στιλ;

Πλέον τα bralette δημιουργούν στιλ, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Όσον αφορά στην κλασική χρήση των εσωρούχων ομολογώ ότι δίνω βάση στην άνεση. Δε θα σπαταλήσω χρήματα για να αγοράσω ένα σετ που θα φορέσω σε ειδική περίσταση. Αν και το έχω κάνει και αυτό. Η αλήθεια όμως είναι πως φαντασιακά στην προετοιμασία για μια επέτειο ή για μια ειδική βραδιά το σκέφτομαι στην πραγματικότητα όμως δε λειτουργεί. Εξάλλου τα εσώρουχα δε τα φοράμε για να τα βγάλουμε εύκολα; Γιατί να είναι ακριβά; (γέλια)