Νίκος Μάνεσης για νούμερα τηλεθέασης: «Σκέφτηκα πολύ να προσφύγω στη Δικαιοσύνη, περιμένουμε δεσμεύσεις»

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και είχε την ευκαιρία να κάνει μια… μίνι συνέντευξη στον παρουσιαστή. Ο Νίκος Μάνεσης αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στο επαγγελματικό του μέλλον, αποκαλύπτοντας πως θα αποχωρήσει από το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Θα μπορούσα να απασχολήσω και περισσότερο. Σκέφτηκα να προσφύγω στη δικαιοσύνη και στα θεσμικά όργανα. Είπα ότι σταματάω να με απασχολεί, αλλά κάποια στιγμή υπάρχει και το όριο της φαιδρότητας. Υπάρχει δημόσια ομολογία περί αποτυχίας του μοντέλου και συνεχίζουμε αποδεχόμενοι το ό,τι γίνεται για να υπάρχει μία ηρεμία και στη διαφημιστική αγορά και περιμένουμε τις όποιες δεσμεύσεις για να διορθωθεί το χαλασμένο.

Θα μείνω εκεί. Εννοείται πως έχω ατού και εννοείται πως έχω στοιχεία. Εγώ λειτουργώ βάσει στρατηγικής. Έτσι καταφέρνω και κερδίζω τα τελευταία χρόνια και όχι βάσει σκαλέτας ατυχώς. Πριν από 2,5 ακριβώς χρόνια σε μία πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία, από το ένα βράδυ έως το πρωί τα νούμερα άλλαξαν» σημείωσε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ