Η Αποστολία Ζώη είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν τον υγιεινό τρόπο ζωής μιας και έχει ασχοληθεί χρόνια με τον αθλητισμό. Ωστόσο η τραγουδίστρια για χρόνια είχε υποκύψει σε μια κατάχρηση, αυτή του καπνίσματος.

Πέντε μήνες όμως πριν πήρε την απόφαση να βγάλει μια και καλή το τσιγάρο από τη ζωή της και όπως φαίνεται το έχει καταφέρει μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα παλιά, στην οποία απεικονίζεται να κρατά ένα τσιγάρο. Στην λεζάντα της φωτογραφίας μίλησε για την απόφασή της να μην ξανακαπνίσει εξηγώντας πόσο δύσκολο είναι να το κατορθώσει κάποιος αυτό ενώ παράλληλα δήλωσε θαυμάστρια όσων έχουν πετύχει κάτι αντίστοιχο.

«5 μήνες χωρίς τσιγάρο… Δεν είναι εύκολο.. Μου λείπει.. Το παραδέχομαι. Κάθε μέρα παίζω με το μυαλό μου πως δεν το θέλω και κερδίζω μια μέρα τη φορά.. Δεν στο λένε όταν το ξεκινάς ότι είναι το χειρότερο ναρκωτικό που υπάρχει. Αλλά και να το ήξερες δεν θα το ξεκινούσες? Σε όσους εκεί έξω δίνουν την ίδια μάχη δηλώνω θαυμάστρια» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

5 μήνες χωρίς τσιγάρο..? Δεν είναι εύκολο.. Μου λείπει.. Το παραδέχομαι. Κάθε μέρα παίζω με το μυαλό μου πως δεν το θέλω και κερδίζω μια μέρα τη φορά.. Δεν στο λένε όταν το ξεκινάς ότι είναι το χειρότερο ναρκωτικό που υπάρχει. Αλλά και να το ήξερες δεν θα το ξεκινούσες?Σε όσους εκεί έξω δίνουν την ίδια μάχη δηλωνω θαυμάστρια! #nosmoking

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on