Είμαστε ακόμα στην αρχή της άνοιξης και είναι πολύ λογικό να μπερδευόμαστε σχετικά με τις ανοιξιάτικες επιλογές στα ρούχα μας. Ένας καλός τρόπος να εμπνευστούμε είναι να πάρουμε ιδέες από γυναίκες που θαυμάζουμε το στιλ τους.

Δείτε παρακάτω τα looks των celebrities που μας έδωσαν έμπνευση για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I ‘m a Blue Sky Thinker #perfectdayforawalk #bluesky #bluejeans #blueglasses #lovebag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις

Εάν δεν μπορούσατε να σκεφτείτε πώς να φορέσετε τη vinyl φούστα σας την άνοιξη, συνδυάστε τη με ένα denim πουκάμισο όπως η Κατερίνα Γερονικολού. Ολοκληρώστε το look με τα αγαπημένα σας αθλητικά και μία τσάντα σε έντονο χρώμα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

On my way… ❤️ #flyingaway #airportsmysecondhome #comingtoyou #airportstyle #dominicanrepublic ? @nikos_tzanopoulos_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

To casual chic look της Χριστίνας Μπόμπα είναι ιδανικό για τις μέρες που θέλουμε να φορέσουμε μόνο τη φόρμα μας, κι’όμως μπορούμε να το κάνουμε με πολύ στιλ και την άνοιξη!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το σύνολο που λατρέψατε σήμερα κορίτσια μου ♥️ @lynne_world Πείτε μου…δεν είναι υπέροχο?? @lynne_world Σας το κάνω δωρο για τις μοναδικές σας εμφανίσεις #newcollection #lynne (τοπ και παντελόνι ) Κάντε like στην φωτο Κάντε follow @lynne_world και μια τυχερή από εσάς θα το κερδίσει ? styling: @gpantele hair : @manoshautecoiffure make up: @vakroza Καλή επιτυχία ✨ ?: @pauline_niarchou_photography #styleinspiration #womenwithstyle #streetfashion #hellomarch #katken #mystyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Λατρέψαμε το black&white look της Κατερίνας Καινούργιου. Αυτό το αέρινο look μπορείτε να το πετύχετε φορώντας την αγαπημένη σας παντελόνα και ένα στενό top. Ολοκληρώστε το outfit με ένα ελαφρύ πανωφόρι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για να εισπράξεις αγάπη πρέπει να την νιώσεις έντονα και να την εκφράσεις ελεύθερα… #valentines look @forloveandlemons @lineaimports

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Λατρέψαμε το υπέροχο girly outfit της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Φορέστε το πιο αέρινο και girly φόρεμα σας και συνδυάστε το με ένα leather jacket και δερμάτινα ankle boots για ένα υπέροχο spring look για όλες τις περιστάσεις.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@bsbofficial ??? @mark_milan_shoes ?: @mariadelakou ?: @vangeliszachos ?: @gogo_nikiforaki ✂: @dimitristratos @faysbook.gr #faysbook #lookoftheday #photooftheday #ootd #doitlikefay #fashion #instafashion #fayslook #fashionista #beauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Φορέστε ένα φόρεμα με τιραντάκια και συνδυάστε το με ένα λευκό t-shirt, leather jacket και cowboy boots ή δερμάτινα ankle boots. Κάντε το όπως η Φαίη Σκορδά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Camouflaged ? __________________________________ #nature #sunday #funday #athens #AlloverByAthinaOikonomakou #ootd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aᴛʜɪɴᴀ Oɪᴋᴏɴᴏᴍᴀᴋᴏᴜ (@athinao1konomakou) στις

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δίνει ιδέα για ένα πιο formal look που μπορεί όμως ιδανικά να γίνει casual chic συνδυάζοντας το άνετο κοστούμι σας με t-shirt και sneakers.