Η Βάσω Λασκαράκη με το σύντροφό της και γνωστό σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά, για τη θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα», την Τετάρτη το βράδυ.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέση της, τον φημολογούμενο αρραβώνα αλλά και για το πού θα περάσει τις γιορτές. Η Βάσω δε θέλησε να δώσει απάντηση όσον αφορά στο φημολογούμενο αρραβώνα, γιατί μπορεί να φοράει μονόπετρο και ο σύντροφός της βέρα στο αριστερό όμως ουδείς δεν ξέρει να έχει επισημοποιηθεί η σχέση τους, αν μένουν στο ίδιο σπίτι ή αν πρόκειται μόνο για μια κίνηση αγάπης.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, είναι αχώριστοι και πλέον δημοσιεύουν και μόνοι τους στιγμές από την προσωπική τους ζωή, όπως το στόλισμα του δέντρου, την ώρα που μαγειρεύουν και διάφορα άλλα.

Η Βάσω ανέφερε επίσης πως γιορτές θα κάνει με την κόρη της, την οικογένειά της και καλούς φίλους. Και σίγουρα θα βρίσκεται εκτός Αθηνών. «Χριστούγεννα θα κάνω με την κόρη, με φίλους και τον σύντροφό μου. Περιμένω πως και πως να έρθουν. Δεν θα είμαι ούτε εδώ ούτε στην Κρήτη», είπε.

Όσο για την απορία των δημοσιογράφων για το ποιος μπαίνει πιο συχνά στην κουζίνα η ηθοποιός με χιούμορ απάντησε: «Στο σπίτι μαγειρεύει όποιος προλαβαίνει. Ο σύντροφός μου δε μου βάζει βαθμό. Δεν κάνουμε το MasterChef»!

Δείτε το βίντεο