Γιάννης Καλλιάνος: Τι είπε η σύζυγός του – «Μας έλεγαν ότι οι εξετάσεις είναι – Το πίστεψα κι εγώ»

Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά για να αποδοθούν ευθύνες στους γιατρούς του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του, είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

Με απόφαση της οικογένειάς του, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπόθεση, ενώ στο νοσοκομείο διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση. Η σύζυγος του βουλευτή μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star.

Γιάννης Καλλιάνος: Ο βουλευτής ρίχνει ευθύνες σε γιατρό για τον θάνατο του πατέρα της

Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου πέθανε το πρωί στην εντατική του «Αττικόν». Ο βουλευτής και η οικογένειά του ειναι πεπεισμένοι πως αν ειχαν γίνει άλλοι χειρισμοί στο νοσοκομείο, ο πατέρας του θα τα είχε καταφέρει. Μάλιστα, πριν άκομα η υπόθεση πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, o βουλευτής με ανάρτησή του στο Facebook, κατονόμασε δημόσια τον γιατρό, που πιστεύει ότι ευθύνεται.

«Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Τι λέει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου

«Ο Γιάννης έπαιρνε πάρα πολλές φορές τον καθηγητή, τον υπεύθυνο, τον θεράποντα γιατρό, και το μόνο που ακούγαμε παιδιά οι εξετάσεις είναι καλές, ο άνθρωπος είναι καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στο τέλος το πίστεψα κι εγώ», είπε η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού.

H Χάρις Δαμιανού μίλησε για τη μεγάλη συναισθηματική φόρτιση του Γιάννη Καλλιάνου στην σπαρακτική του ανάρτηση στα social media.

Η κηδεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου θα γίνει το Σάββατο στο Δρέπανο Αργολίδας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ