Από τις 23 διαγωνιζόμενες στο σπίτι του Greece’s Next Top Model πέρασαν οι 20. Τα επίδοξα top models έκαναν την πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφηση. Μπαίνοντας στο στούντιο τα κορίτσια είδαν μια μπανιέρα με νερό να τις περιμένει! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μέντοράς τους, Έλενα Χρυσικοπούλου, τις υποδέχτηκαν, μαζί με το φωτογράφο και τους ανακοίνωσαν πως θα φωτογραφηθούν με… διαμάντια. Και μάλιστα τεράστιας αξίας.

«Το κλου της σημερινής ημέρας που κι εμένα με έχει πιάσει ταχυπαλμία είναι ότι μέσα στην μπανιέρα μαζί με εσάς θα είναι και κοσμήματα αξίας πάνω από 2,5 εκατομμυρίων ευρώ», είπε η Έλενα Χρυσικοπούλου προκαλώντας τη μεγάλη έκπληξη παικτών αλλά και τηλεοπτικού κοινού.

«Θα ήθελα να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, γιατί είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή γιατί πρέπει να αποδείξουμε πώς όντως τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας», πρόσθεσε η Μέντορας.

Η Ηλιάνα συμπλήρωσε πως η νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα κόσμημα από τα κοσμήματα Kessaris.

Δείτε το απόσπασμα


Η μεγάλη νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας στο GNTM ήταν η Σοφία Ζαχαριάδου η οποία κέρδισε ένα ζευγάρι  σκουλαρίκια με διαμάντια.