Απολαυστικές ατάκες για μία ακόμη εκπομπή από την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Η Νάνσυ Παραδεισάνου προλόγισε τη συνέντευξη με την Έλλη Κοκκίνου και τις θυσίες που έχει κάνει για να διατηρήσει την εντυπωσιακή της σιλουέτα.

Η Ελένη στάθηκε στο γεγονός πως δεν είχε θέμα με το φαγητό στην παιδική της ηλικία. Όπως είναι γνωστό, δεχόταν πίεση από τη μητέρα της να τρώει. «Εγώ στο σχολείο δεν έτρωγα ποτέ. Κρατούσα τα χρήματα που μου έδινε η μαμά μου για να παίρνω “Μανίνα”. Δεν πείναγα ποτέ! Με τη μάνα μου τσακωνόμασταν μόνο για το φαγητό. Δεν με τραβούσαν τα φαγητά τότε. Τίποτα δεν μου μύριζε. Έκλαιγα μόνο γιατί σκεφτόμουν το βασανιστήριο που είχα να περάσω κάθε μεσημέρι!», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Επιστρέφοντας την κουβέντα στην Έλλη Κοκκίνου και το γεγονός πως έχει φάει μετρημένες τηγανητές πατάτες πριν κάποιο διάστημα, η παρουσιάστρια είπε με χιούμορ: «Όχι απλά θα το φάω την τηγανητή πατάτα, θα πιω και τη μπυρίτσα! Αν είναι να πάρω την κυτταρίτιδα, θα την πάρω όλη να τη γλεντήσω… Γιατί πρέπει να αυτοκαταπιεζόμαστε; Αν είναι να βγει κυτταρίτιδα και τι έγινε;»

Σχολίασε δε για την τραγουδίστρια: «Μάλλον έχει συνηθίσει. Πάντα έκανε γυμναστική, το προσπαθούσε πάρα πολύ. Όταν μου πρωτοείπε, πριν 20 χρόνια, για τα περπατήματα που έκανε, μόνο που το άκουγα με έπιανε πείνα. Όσες φορές περπατάω, πεινάω. Έχει μεγάλη δύναμη!».

Όλα όσα δήλωσε η Ελένη στο βίντεο που ακολουθεί.