Άρωμα Βενετίας στο 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι | Group 14 Bella Venezia

Όπου να ναι ξεκινά το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Και καρναβάλι χωρίς άρωμα Βενετίας δεν γίνεται… Group 14 Bella Venezia λοιπόν. Δογήδες, Μαρκήσιοι , Κόντηδες και Κοντέσες φορούν τις μάσκες τους και πλημμυρίζουν την πόλη.

Αν θες κι εσύ να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου , το group 14 είναι η επιλογή σου. Υπέροχα σχέδια, χρώματα, υφάσματα και στολές δουλεμένες μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Υπέροχα αξεσουάρ , μάσκες, καπέλα και περούκες ολοκληρώνουν το σύνολο. Όλα δια χειρός της ταλαντούχας Άννα- Μαρία Νταβουτιάν Κατσίρη που χρόνια τώρα δημιουργεί στολές πραγματικά έργα τέχνης, δουλεμένες στο χέρι. Η φαντασία, η έμπνευση , η δημιουργικότητα και η αγάπη για αυτό που κάνει οδηγούν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε καρναβάλι οι στολές αυτές τραβούν την προσοχή και μαγνητίζουν τα βλέμματα ταξιδεύοντας μας σε άλλες εποχές και μεταφέροντας μας στην όμορφη, ατμοσφαιρική και γεμάτη μυστήριο πόλη των δόγηδων.

Για πληροφορίες και παραγγελίες :

  • μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Anna-Maria Γεωργούλη  15 στην Καλαμάτα ,
  • να τηλεφωνήσετε στο 27210-28713 ,
  • ή να επικοινωνήσετε διαδικτυακά μέσω της σελίδας του καταστήματος στο facebook Anna-Maria.

Η Άννα- Μαρία Νταβουτιάν Κατσίρη που έχει αναλάβει τις στολές του γκρούπ, βάζοντας όλο της το ταλέντο και την φαντασία σίγουρα θα βρει την στολή που ταιριάζει σε σας.

Το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου στις 20:30 τα μέλη του @group 14 Bella Venezia σας περιμένουν στο SociaL Cafe-Bar στον πεζόδρομο Ιατρόπουλου για να ένα ταξίδι στην πόλη των Δόγηδων.
Ο Έμφασις 91,8 –  o Life Fm 88 και το EnterMessinia είναι χορηγοί επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ