Θέμα συζήτησης, τόσο στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όσο και στα social media, έγινε η κοινή φωτογράφηση και συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η πρώτη μετά την παραδοχή της σχέσης τους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι πόζαρε στον φακό του Down Town, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έρωτα που ζει τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ άφησε να εννοηθεί πως μοιράζεται το ίδιο σπίτι.

Η φωτογράφηση προβλήθηκε την Πέμπτη και κατά την διάρκεια της εκπομπής ΕΔΩ, στην οποία συμμετέχει ο Κωνσταντίνος και εκείνος, όντας πάντα ειλικρινής, δεν δίστασε να μιλήσει για το θέμα.

«H πρόταση για το εξώφυλλο είχει πέσει από την ημέρα που βγήκαμε από το παιχνίδι, που δεν είχαμε σχέση με την Ευρυδίκη», αποκάλυψε και παραδέχθηκε πως το εξώφυλλο του αρέσει, όχι όμως και κάποιες από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο εσωτερικό του παιχνιδιού. Παράλληλα, απάντησε σε όσους τους επέκριναν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ό,τι και αν κάνεις, θα τα ακούσεις, ειδικά όταν εκτίθεσαι στην τηλεόραση, αλλά… yolo! Δεν προσβάλλω κανέναν, ούτε έκανα κάτι κακό, για να έχω άγχος. Μια χαρά φωτογράφηση με το κορίτσι μου είναι και τελείωσε».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Κωνσταντίνος: