Κέρδισε μια υπέροχη σύνθεση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι από το “Ανθέων Τέχνη” και τον Έμφασις 91.8 fm

Νέος μεγάλος χριστουγεννιάτικος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το “Ανθέων Τέχνη” και τον Έμφασις 91.8 fm . Ο αγαπημένος σου ραδιοφωνικός σταθμός και το κέντρο κήπου “Ανθέων Τέχνη” στην Ακρίτα σου δίνουν την ευκαιρία να ομορφύνεις ακόμα περισσότερο το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου με μια υπέροχη σύνθεση .

Πως μπορείς να την αποκτήσεις;

  • Τηλεφώνησε και δήλωσε συμμετοχή στο 27210-91704 ή
  • Βρες την φωτογραφία του διαγωνισμού στο προφίλ του Έμφασις 91.8 fm , κάνε like και share στο προφίλ σου και αύξησε τις πιθανότητες να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.

Το κέντρο κήπου “Ανθέων Τέχνη” ΜΙΚΕ στην Ακρίτα και ο κύριος Γιάννης Αδαμόπουλος είναι μια νέα τοποθεσία με τεράστιες όμως. Ιδρύθηκε το 2013 εμπνευσμένη από την αμέριστη αγάπη για τα φυτά του κ. Ιωάννη Αδαμόπουλου. Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό τόσο του ιδιώτη καταναλωτή όσο και του επαγγελματία κηποτέχνη, με την προμήθεια προϊόντων και την παροχή συμβουλευτικών και τεχνικών υπηρεσιών.

 

Η Ανθέων Τέχνη ΜΙΚΕ συνεργάζεται με έμπειρους γεωπόνους, διακοσμητές και τεχνίτες εξωτερικού χώρου. Για να μπορέσει η εταιρεία να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, ενημερώνεται για τις νέες μεθόδους και τις τεχνολογικές εξελίξεις που εμφανίζονται.


Ειδικότητά της είναι οι κατασκευές εξωτερικών χώρων, η αρχιτεκτονική τοπίου, καθώς και τα αρδρευτικά συστήματα και οι αυτοματισμοί κήπων. Η πρόσφατη συνεργασία με την εταιρεία “Κηπόκοσμος” επέκτεινε τις δραστηριότητές της στα είδη κήπου, στην ανάπτυξη καλλωπιστικών φυτών και ειδών κήπου και βεράντας και πρόσφατα ασχολείται και με το δρεπτό άνθος και τα παράγωγα αυτού.

Ανθέων Τέχνη λοιπόν , Ακρίτα 63 , τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 739 9678 

Κάνε λοιπόν το εορταστικό σου τραπέζι ακόμα πιο όμορφο με μια υπέροχη σύνθεση από το κέντρο κήπου “Ανθέων Τέχνη” και τον κύριο Ιωάννη Αδαμόπουλο δηλώνοντας συμμετοχή στο “λουλουδιαστό” διαγωνισμό του Έμφασις 91.8 fm   

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα