Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το ΙΕΚ Ορίζων για καλό σκοπό


Όπως κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες έτσι και φέτος, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ μας περιμένουν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας σήμερα το απόγευμα από τις 18.00 έως και τις 21.00 σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για καλό σκοπό.  

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά , εορταστικά κεράσματα και ζεστά ροφήματα από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ αναμένεται να ζεστάνουν την παγωμένη βραδιά. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στο Ειδικό Γυμνάσιο Καλαμάτας, που στεγάζεται στα κτήρια του πρώην Πολυκλαδικού, για να αγοραστεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τους μαθητές του.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση-κάλεσμα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά αναφέρεται οτι η αποψινή εκδήλωση “Θα είναι μία «ζεστή» βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου, καθώς επίσης παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, αρώματα και γευστικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, θα πωλούνται ζεστά ροφήματα (τσάι του βουνού, ελληνικός καφές στη χόβολη, οινόμελο),κουλουράκια και κουταλίδες με μέλι και καρύδια ή σοκολάτα (0,50€) για την ενίσχυση του νεοϊδρυθέντος Ειδικού Γυμνασίου Καλαμάτας. Να φοράμε όλοι ζεστά ρούχα”. 

Οπότε σήμερα δίνουμε όλοι ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά βοηθώντας παράλληλα σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ