Ο γάμος της χρονιάς, σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι σίγουρα ο γάμος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ψάχνουν κάθε «σκοτεινό σημείο» της ηθοποιού για να την στοχοποιήσουν  χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι στο μικροσκόπιο και ο πρίγκιπας. Την ώρα λοιπόν που το παλάτι προσπαθεί να κρατήσει χαρακτήρα και να μη δίνει τροφή για σχόλια έρχεται ο πατέρας της νύφης και φέρνει τα πάνω κάτω.

Όπως είναι γνωστό, σάλος έχει δημιουργηθεί με τα παπαρατσικά που «έστησε» ο 73χρονος Thomas Markle ώστε να διεκδικήσει το ποσό των 100.000 ευρώ ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε πως δε θα συνοδεύσει την κόρη του στο γάμο λόγω προβλήματος υγείας.

Την είδηση, μεταξύ άλλων, σχολίασαν στην εκπομπή Ελένη, με την παρουσιάστρια να δηλώνει τη στεναχώρια της πρωτίστως ως γονιός και στη συνέχεια ως γυναίκα και κόρη.

«Να φτάσει το παιδί σου να προχωρήσει πολύ ωραία, να πετύχει επαγγελματικά, να βρει κι έναν άντρα που προφανώς την αγαπάει πολύ, προφανώς την αγαπάει πολύ γιατί είναι 100% επιλογής του να στηρίξει αυτόν το γάμο και να σου βγει από την άκρη ο πατέρας να θέλει να πουλήσει το θέμα για 100.000 ευρώ. Ακούγεται τεράστιο το ποσό το καταλαβαίνω αλλά πρόκειται για το παιδί του. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ως γονιός. (…) Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω αν το έχει κάνει με καλή ή κακή πρόθεση αλλά είναι η μεγαλύτερη βλακεία που θα μπορούσε να κάνει εις βάρος του παιδιού του», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ μετά την τοποθέτηση των συνεργατών της η παρουσιάστρια ανέφερε: «Όταν ο άλλος έχει αποφασίσει να κάνει τη μετάβαση στη ζωή του, να κάνει γάμο σημαίνει ότι το θέλει πολύ. Δεν έχει το δικαίωμα ο άλλος να του το χαλάσει. Στεναχωρήθηκα».

Δείτε το απόσπασμα