Έγκλημα στον Αγ Παντελεήμονα – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα της, επι της οδού Κοδριγκτώνος, στον Άγιο Παντελεήμονα, εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης μια ηλικιωμένη.

Την γυναίκα βρήκε, χτυπημένη πάνω στο κρεβάτι της, ο γιός της, που ανησύχησε, καθώς η γυναίκα, 77 ετών, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο δολοφόνος της 77χρονης γυναίκας στην Κοδριγκτώνος, στο κέντρο της Αθήνας, είναι κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος ο 80χρονος σύντροφός της που φέρεται να πάσχει από άνοια, όπως αναφέρει το thetoc.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, την έπνιξε με μαξιλάρι.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της από τον γιο της στο κρεβάτι του υπνοδωματίου με τραύματα στο κεφάλι, ενώ το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης ή έρευνας.

Αμέσως οι υποψίες των αξιωματικών της ασφάλειας έπεσαν πάνω στον σύντροφό της γυναίκας, 80 χρόνων, με τον οποίον συζούσε η 77χρονη.

Αρχικά ως όπλο του φόνου θεωρήθηκε ένα χειριστήριο τηλεόρασης το οποίο είχε πάνω του αίματα. Όμως, η έρευνα έδειξε ότι η ηλικιωμένη δέχτηκε χτυπήματα από αυτό, ενώ στη συνέχεια ο δράστης την έπνιξε με μαξιλάρι.

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν πήγε ο γιος της, και λίγο αργότερα εντοπίστηκε και προσήχθη έχοντας ίχνη αίματος πάνω του.

Ο άντρας κρατείται αλλά πάσχει από άνοια και προς το παρόν δεν μπορεί να δώσει  λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει την Παρασκευή (18.05.2018) ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας. Ο κ. Ντιλέρνιας μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι η άτυχη 77χρονη «φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο από αμβλύ όργανο και συγκεκριμένα από τηλεκοντρόλ τηλεόρασης το οποίο έχει γίνει «κομμάτια».  Επιπλέον, φέρει κάταγμα στη μύτη ενώ υπάρχουν στοιχεία ασφυκτικού θανάτου. Το μαξιλάρι είχε κηλίδες αίματος. Ακόμη όπως προέκυψε από τη αυτοψία που διενεργήθηκε το πρωί η 77χρονη φέρεται να έχει αμυντικά τραύματα στα χέρια: μικρές εκδορές και εκχυμώσεις»

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ