Πολλές φορές σχολιάστηκε στα social media η στενή επαφή που είχαν η Μαρίνα Πήχου και ο Νικόλας Αγόρου στο Survivor. Μάλιστα, διάφορα sites έσπευσαν να γράψουν πως κάτι ερωτικό υπάρχει μεταξύ τους.

Η Μαρίνα Πήχου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και την Εύη Βαλή, ξεκαθάρισε πως τρέφει αγάπη για τον Νικόλα, ωστόσο, όχι ερωτική. Αρχικά, εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να τον δει νικητή του reality: “Ξεκάθαρα τον Αγόρου! Χωρίς δεύτερη σκέψη.” και συνέχισε αποκαλύπτοντας τι της είπε κατά την αποχώρηση της: “Νομίζω ότι όλα τα έχει δείξει, εκτός του ότι μου είπε ότι με αγαπάει πάρα πολύ και τον αγαπάω κι εγώ πάρα πολύ”.

Όσο για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, τόνισε: “Όχι. Με τον Νικόλα και με τον Θοδωρή έχουμε ονομάσει τη σχέση μας καρμική-φιλική. Γιατί δεν έχω ξαναγνωρίσει άτομα που μέσα στον πρώτο μήνα να ταιριάζουν τόσο πολύ οι ιδέες, οι απόψεις μας, τα πιστεύω μας, η ηθική μας και να μην υπάρχει ερωτική έλξη και να είναι μόνο φιλική. Είναι φοβερό, εγώ δεν το έχω ξαναζήσει, τα παιδιά δεν το έχουν ξαναζήσει. Αφού μου έλεγαν “θέλω να γνωρίσεις την οικογένειά μου, τους φίλους μου”. Θα είναι μέσα στη ζωή μου για πάντα”.