Γκρίνιες και «μπηχτές» έφερε στην παραλία των διάσημων του Survivor η πείνα, με την Ελένη Χατζίδου να «καρφώνει», έμμεσα πλην σαφέστατα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της ομάδας διαφώνησαν για το αν θα έπρεπε να φάνε πριν το αγώνισμα ή όχι, δεδομένου ότι είχαν στη διάθεσή τους μόνο λίγο ρύζι.

«Εγώ έχω άποψη και την εκφράζω! Αν πεινάω, θα το πω!», είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα, σχολιάζοντας, χωρίς να την αναφέρει ονομαστικά, την τοποθέτηση της παρουσιάστριας, η οποία δεν έπαιρνε ξεκάθαρη θέση για το φαγητό, αλλά έλεγε «ό,τι θέλετε εσείς», στάση που τηρεί και σε άλλες αποφάσεις, όπως το ποιοι θα παίξουν στο αγώνισμα.

Λίγη ώρα αργότερα, ενοχλημένη από την στάση της Κωνσταντίνας εμφανίστηκε  και η Κατερίνα Δαλάκα. Όταν οι γυναίκες της ομάδας κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιες θα παίξουν, η παρουσιάστρια είπε «εγώ νιώθω καλά και από άποψη φαγητού και από όλα, νιώθω καλά. Ό,τι θέλετε», με την πρωταθλήτρια να της απαντά: «με το ό,τι θέλετε, δεν βγάζουμε όμως άκρη!». «Εντάξει, εγώ βγαίνω! Μην το κάνουμε τόσο θέμα! Παίζει η Όλγα στη θέση μου, αφού πιστεύουν και τα κορίτσια ότι είναι πιο καλή!» κατέληξε μετά τη συζήτηση η Κωνσταντίνα.

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα: