Κοζάνη: Ο συζυγοκτόνος σχεδίαζε και την δολοφονία της πεθερά του

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών βρέθηκε σήμερα ο Τάσος Τσιουχάρας, γνωστός και ως «συζυγοκτόνος του Βελβεντού», ο οποίος σκότωσε και έθαψε τη μάνα των τριών παιδιών του, Ανθή Λινάρδου, τον Ιανουάριο του 2016.

Ο Τάσος Τσιουχάρας που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, αυτή τη φορά αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες, καθώς φέρεται να συμφώνησε με συγκρατούμενο του, ο οποίος θα έβγαινε με άδεια από τις φυλακές, να βλάψει την πεθερά του.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Σύμφωνα με το kozanilife, η  εκδίκαση της υπόθεσης του Τάσου Τσιουχάρα με την κατηγορία πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης χωρίς τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας.

Από την πλευρά της υπεράσπισης του Τάσου Τσιουχάρα, η συνήγορός του κα. Ασημίνα Μαγγόλα ζήτησε από το Δικαστήριο με Εισαγγελική παραγγελία να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί εάν ευσταθεί η κατηγορία, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, μιας και η συγκεκριμένη ενέργεια δεν πληροί της προϋποθέσεις και αφορά συγκεκριμένες υποθέσεις κακουργημάτων και μόνο.

Επίσης, από την πλευρά του κατηγορουμένου κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Στο τέλος της δίκης, δεν έλειψε η ένταση στην δικαστική αίθουσα, όταν συγγενικό πρόσωπο της Ανθής Λινάρδου έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να επιτεθεί στον Τάσο Τσιουχάρα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του kozanilife, κατά την έξοδό του από τα Δικαστήρια Γρεβενών, ο Τάσος Τσιουχάρας αποδοκιμάστηκε από συγγενείς της Ανθής Λινάρδου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ