Νέος Εορταστικός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον Έμφασις 91.8 και το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννης Κουβελάκης στην Καλαμάτα

Νέος ΜΕΓΆΛΟΣ εορταστικός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον Έμφασις 91.8 και το Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννης Κουβελάκης στην Καλαμάτα. O αγαπημένος σου σταθμός και το γνωστό εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας δίνουν την δυνατότητα σε δύο τυχερούς ακροατές να κερδίσουν ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΡΟΛΟΙ ο ένας κι ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ο άλλος.

 ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
-Τηλεφώνησε κάθε μέρα στο 27210-91704 σε όλες τις live εκπομπές του Έμφασις 91,8
-Άφησε τα στοιχεία σου (όνομα και τηλέφωνο)

Η ΚΛΗΡΩΣΗ του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΤΟ 27210-91704

Καλή επιτυχία σε όλους

#emfasis918 #kouvelakis #diagonismos #roloi #skoularikia 

Η επωνυμία «Ιωάννης Κουβελάκης» αποτελεί εγγύηση στον χώρο του κοσμήματος. Ξεκινώντας από το εργαστήριο Αργυροχρυσοχοϊας που βρίσκεται στην πλατεία της Αρχαίας Μεσσήνης το 1992, έχει πλέον εδραιωθεί στις καρδιές όσων αγαπούν το καλό κόσμημα.

Χειροποίητα κοσμήματα, σε αρμονικό συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων γραμμών, εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική και βυζαντινή τέχνη της αργυροχρυσοχοϊας συναντούν δημιουργίες σε χρυσό και ασήμι, μοντέρνα κοσμήματα από λευκόχρυσο, και ωρολόγια, που χαρίζουν τη μοναδική τους λάμψη και το πιο ξεχωριστό ντιζάιν για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Το κατάστημα στην Καλαμάτα βρίσκεται στην Αριστομένους 75, και καλύπτει όλα τα γούστα για εσάς που αγαπάτε τα κοσμήματα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με τιμές που πραγματικά εκπλήσσουν.

Εργαστήριο Κοσμημάτων Ιωάννης Κουβελάκης , Αριστομένους 75, Καλαμάτα. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας  2721086583

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου Αργυροχρυσοχοίας Ιωάννης Κουβελάκης και να δείτε την εκπληκτική ποικιλία, τα υπέροχα σχέδια και τα καταπληκτικά κοσμήματα που σας παρέχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ