Η Αποστολία Ζώη εδώ και 6 μήνες έχει χάσει από την ζωή τον μπαμπά της, απώλεια που ήταν πολύ δυσάρεστη για την τραγουδίστρια. Ο πατέρας της, Γιώργος Καλαμπούκας, έχασε την μάχη με τον καρκίνο μετά από 14 ολόκληρους μήνες και η Αποστολία δεν έχει πάψει στιγμή να τον σκέφτεται και να της λείπει. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους ακολούθους της, αφού συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τον θάνατό του, και αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα πολύ συγκινητικό post στο Instagram.

«6 μήνες ο ήλιος ανεβαίνει και κατεβαίνει χωρίς εσένα… Στις αρχές ήθελα να κατεβαίνει να μη βλέπω τίποτα, να μην υπάρχει τίποτα. Τώρα θέλω να βλέπω το ηλιοβασίλεμα και περιμένω την τελευταία ηλιαχτίδα, εκεί που σβήνει ο ήλιος. Είναι σαν να μου κλείνεις το μάτι. Δε θέλω να φύγει. Ανυπομονώ να ξαναβγεί, να σου δείξω πόση απόσταση έχω διανύσει… Θα ήσουν περήφανος… Ότι και να κάνω όμως, πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα… μέχρι ν’ ανταμώσουμε…»

6 μήνες ο ήλιος ανεβαίνει και κατεβαίνει χωρίς εσένα.. Στις αρχές ήθελα να κατεβαίνει να μη βλέπω τίποτα,να μην υπάρχει τίποτα.Τωρα θέλω να βλέπω το ηλιοβασίλεμα και περιμένω την τελευταία ηλιαχτίδα,εκεί που σβήνει ο ήλιος.Ειναι σαν να μου κλείνεις το μάτι.Δε θέλω να φύγει.Ανυπομονώ να ξαναβγεί ,να σου δείξω πόση απόσταση έχω διανύσει.. Θα ήσουν περήφανος.. Ότι και να κάνω όμως ,πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα..μέχρι ν’ανταμωσουμε.. #Απώλεια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις