Athanasiou Group στην Καλαμάτα | Οι ειδικοί στο χώρο των πετρελαιοειδών


Η Aegean Oil είναι  μια  ταχέως αναπτυσσόμενη  Ελληνική εταιρία  , ηγέτης στο χώρο των πετρελαιοειδών.   Άριστη ποιότητα προϊόντων, διαρκής έλεγχος που εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα καυσίμων και λιπαντικών παρέχουν τη δύναμη και την απόδοση που χρειάζεται ο κινητήρας του αυτοκίνητου.Με περισσότερα από 100 πρατήρια καυσίμων στην Αθήνα και τη γενικότερη περιφέρεια Αττικής, και από την Κρήτη μέχρι και τον Έβρο, η Aegean δηλώνει το παρών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για aegean oil

Η Aegean Oil έχει εξελιχθεί γρήγορα σε ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα της χώρας, κατέχοντας περίοπτη θέση μεταξύ των εταιρειών πετρελαιοειδών σε πωλήσεις.

Σήμερα, οι οδηγοί απολαμβάνουν τα προϊόντα της Aegean Oil μέσω του εκτεταμένου δικτύου που αποτελείται από περισσότερα από 500 πρατήρια καυσίμων στην Ελλάδα.

Σχετική εικόναΤο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο σημαίνει ότι οι καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα μπορούν να είναι σίγουροι ότι χρησιμοποιούν πάντα τα καλύτερα προϊόντα για τα αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες, τα λεωφορεία και τα φορτηγά τους.

Εκτός από τους χιλιάδες πελάτες που εξυπηρετούνται στα πρατήρια καυσίμων της εταιρείας, η Aegean Oil προμηθεύει τα προϊόντα της απευθείας σε μεγάλα νοσοκομεία, επιχειρήσεις και βιομηχανικές μονάδες, που βασίζονται καθημερινά στην ποιότητα, τις υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικές τιμές της Aegean.

 Η επιτυχία της Aegean Oil οφείλεται κατά κύριο λόγο στη συνεχή φροντίδα για την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των προϊόντων που διαθέτουμε στην αγορά. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας δοκιμάζει, κάτω από αυστηρά κριτήρια, κάθε προϊόν και κάθε καύσιμο χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εργαστηριακό εξοπλισμό.

Αυτή η συνεχής διαδικασία ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα καυσίμων και λιπαντικών που φέρουν την επωνυμία της Aegean Oil μπορούν να σας παρέχουν τη δύναμη και την απόδοση που χρειάζεστε, κάτω από όλες τις κλιματολογικές και οδικές συνθήκες.

Τα προϊόντα καυσίμων της Aegean διανέμονται σε όλη τη χώρα κατά κύριο λόγο από τον ιδιόκτητο σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων διανομής, ο οποίος πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για τη μεταφορά και την παράδοση καυσίμων.


Athanasiou Group Καλαμάτα :Στην Καλαμάτα τα προϊόντα της Aegean Oil διατίθενται στο σύγχρονο πρατήριο με την επωνυμία Athanasiou Group στην Νέα Είσοδο Καλαμάτας. Στον μεγάλο χώρο του πρατηρίου με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό πάντα έτοιμο να βοηθήσει τον πελάτη, ο ενδιαφερόμενος θα βρει ό.τι ψάχνει και θα μπορέσει να λύσει κάθε απορία του για τον κινητήρα και την μηχανή του οχήματος του.

Προσφορές : Η Aegean Oil σεβόμενη τους πελάτες της και θέλοντας να τους δείξει την εκτίμηση της έχει καθιερώσει κάποιες προσφορές για τους πελάτες της. Ειδικότερα.

Δευτέρα : Κάθε Δευτέρα βρείτε στο πρατήριο Agean Athanasiou group  την ενισχυμένη D-FORCE UNLEADED στην τιμή της UNLEADED 95 οκτανίων. D-FORCE UNLEADED δύναμη και οικονομία, προστασία για τον κινητήρα με τελευταίας γενιάς πρόσθετα και πάντα φιλικά με το περιβάλλον.

Τετάρτη : Κάθε Τετάρτη βρείτε στο πρατήριο Aegean Athanasiou group το ενισχυμένο D-FORCE ντίζελ   στην τιμή του απλού DIESEL  κίνησης. Δύναμη και οικονομία, προστασία των μπέκ των πετρελαιοκινητήρων, μείωση κραδασμών κι εκπομπής καυσαερίων με τελευταίας γενιάς πρόσθετα πάντα φιλικά προς το περιβάλλον .

Κάθε Σάββατο και Κυριακή:  Στην Aegean  έχουμε αγωνιστική διάθεση και θα βρείτε τη SUPER UNLEADED 100 σε ειδική τιμή προσφοράς . Η υψηλότερη τεχνολογικά εξελιγμένη φόρμουλα καυσίμου που θα απογειώσει τις επιδόσεις του κινητήρα μας .

Προσφορά εργαλεία κοπής : Με καύσιμα αξίας 20 ευρώ μόνο αποκτήστε τα εργαλεία κοπής του αγγλικού οίκου Richardson Sheffield για την κουζίνα σας με έκπτωση 50%.

Agean Oil και Athanasiou Group
Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Νέα Είσοδο  
Επίσημη σελίδα : @AthanasiouGroup
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721 181068


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ