Δυναμική παρουσία του Δήμου Δυτικής Μάνης στην έκθεση τουρισμού Nostos 2017!


Ο Δήμος Δυτικής Μάνης παρακολουθώντας τις εξελίξεις όσο αναφορά τον Τουρισμό παρευρέθηκε μέσο της εκπροσώπου του Δήμητρας Σκρεπετού στην Έκθεση για τον ελληνικό εναλλακτικό τουρισμό Νοstos 2017 που αφορούσε τους ελληνικούς δήμους και πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο απο 13 εώς 16 Οκτωβρίου.

Κεντρικός ομιλητής στην έκθεση ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου που μίλησε στην ημερίδα με θέμα την ”Ενδογενή τουριστική ανάπτυξη της υπαίθρου”.

Η εκπρόσωπος του δήμου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημάρχους άλλων δήμων και τα επιτελεία τους.

Στην έκθεση που συμμετείχαν αρκετοί δήμοι από όλη την Ελλάδα αλλά και ιδιώτες ξεχώρισαν η συμμετοχή του Δήμου Μήλου μέσα από την οποία ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης ενίσχυσε την προσπάθεια για τον επαναπατρισμό του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου κάτι στο οποίο έχει συνδράμει και ο Δήμος Δυτικής Μάνης αλλά και η συμμετοχή από πλευράς ιδιωτών του αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιου με την DIZE με τις δημιουργίες του να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ναυπάκτου Παναγιώτη Λουκόπουλο για την άψογη φιλοξενία!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ