Κατερίνα Λιόλιου: Σε βραδινή έξοδο μετά την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη – Φωτογραφίες

Σε βραδινή έξοδο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Λιόλιου.

Η τραγουδίστρια που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω ενός σκηνικού που είχε γίνει ανάμεσα στην ίδια και τον Ηλία Ψινάκη πριν δυο χρόνια, και επανέφερε στο προσκήνιο ο μάνατζερ το βράδυ του Σαββάτου 27/4 κατά τη διάρκεια του J2US. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης θέλοντας να εκφράσει στον Ίαν Στρατή την αντιπάθειά του για τη Μαίρη Συνατσάκη, εξήγησε πως αυτή πηγάζει από την τοποθέτησή της για κάτι που είχε συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Λιόλιου, δυο χρόνια πριν. Μάλιστα, στην τοποθέτησή του ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε ότι το εν λόγω περιστατικό ήταν προσυμφωνημένο με την τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Λιόλιου ωστόσο, μια μέρα μετά ένιωσε την ανάγκη μέσα από ανάρτησή της να ξεκαθαρίσει πως ποτέ δεν είχε συμφωνήσει κάτι τέτοιο με τον Ηλία Ψινάκη.

Η τραγουδίστρια όλα αυτά φαίνεται πως τα έχει αφήσει πίσω της, και προχωρά κανονικά τη ζωή της. Έτσι, λίγο μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδινή της έξοδο.

Φωτογραφίες: NDP/Nίκος Ζώτος

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ