H Kate Middleton ήταν όπως φαίνεται άγριο νιάτο και οι τελευταίες φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν και την party animal πλευρά της, που δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε σε άλλη περίπτωση. Με φωτογράφο τον Max Butterworth και τραβηγμένες 11 ολόκληρα χρόνια πριν, θα ανήκουν σίγουρα στην black list των φωτογραφιών που θα ήθελε να εξαφανίσει από προσώπου γης αν ήταν στο χέρι της. Στην εποχή του διαδικτύου όμως τίποτα δε μένει κρυφό και οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε πολλά sites, εκπλήσσοντας βρετανικό και διεθνές κοινό.

Όπως θα δείτε, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου το 2007. Μάλιστα, δεν ήταν ασυνόδευτη, καθώς δίπλα της σε παρόμοιο party mood ήταν και οι δύο πρίγκιπες, ο μέλλοντας σύζυγός της Ουίλιαμ και ο αδερφός του Χάρι.

Ο φωτογράφος Max Butterworth, μίλησε για τις εν λόγω φωτογραφίες σε σχετική του συνέντευξη στη The Sun Online, δηλώνοντας: «Η Kate ήταν στο Mahiki για κάποιες ώρες και μπήκε σε ένα ταξί γύρω στις 2-3 τα ξημερώματα. Νομίζω πως την στιγμή που τράβηξα την φωτογραφία έλεγε στον οδηγό που να την πάει. Στο μεταξύ οι πρίγκιπες William και Harry είχαν ήδη μπει μέσα στο βασιλικό όχημα που τους μετέφερε». Δείτε τις επίμαχες φωτό:

kate 1

william