Η Ζένια Μπονάτσου με τέτοια γονίδια δε θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τον κόσμο των τεχνών. Με γιαγιά τη Ζωή Λάσκαρη, πατέρα τον  Βλάση Μπονάτσου και θεία τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ήταν αναμενόμενο να ακολουθήσει τα χνάρια τους, τρόπον τινά.

Η Ζένια ασχολείται ενεργά με το θέατρο αλλά και με το styling.  Η 22χρονη, πλέον έχει τελειώσει τις σπουδές της στην υποκριτική και πρωταγωνιστεί στο θέατρο. Μάλιστα, σήμερα έχει και τη δική της πρεμιέρα με το έργο Love Play. Πρόκειται για μια κανιβαλιστική κωμωδία που αφορά άμεσα τις ανθρώπινες σχέσεις. Το εν λόγω έργο, σε σκηνοθεσία του Βασίλης Μυριανθόπουλου, θα ανέβει για μόλις 9 παραστάσεις, στο θέατρο Πειραιώς 131.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρασταση η Ζένια επιμελείται και τα κοστούμια.

Λίγα λόγια για το έργο:

Αγάπη έρωτας και σεξ μπλέκονται περίτεχνα μεταξύ τους σε ένα εκρηκτικό εργο. Μια κανιβαλιστική κωμωδία που αφορά άμεσα τις ανθρώπινες σχέσεις. Φωτίζει τις ατόφιες αδυναμίες μας.Μας δείχνει πόσο ανίσχυροι είμαστε απέναντι στον έρωτα ,αυτόν το σχιζοφρενή δολοφόνο. Δέκα σκηνές με ωμή αλήθεια. Το love play είναι η μοναδική κωμωδία που έγραψε η Moira Buffini (2001).Το τωρινό ανέβασμα είναι το πρώτο στην Ελλάδα σε μετάφραση και σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Το παιχνίδι μας ακολουθεί 2000 έτη αγάπης, έρωτα και σεξουαλικών συγκρούσεων που πραγματοποιούνται στην ίδια θέση στο Λονδίνο. Από μια μισοτελειωμένη κατασκευή που μέσα στους αιώνες μετατρέπεται από ξέφωτο σε αββαϊειο ,αρχοντικό σοφίτα, εργαστήριο, δώμα καταλήγοντας σε ένα σύγχρονο γραφείο ραντεβού συναντάμε τον αγοραίο έρωτα ,τον βάναυσο βιασμό,το καταπιεσμένο πάθος,την συνύπαρξη έρωτα και τέχνης,το χάσμα έρωτα και υψηλής διανόησης,τις ομοφυλοφιλικές ροπές και την απελευθέρωση του σεξ .Όμως μήπως τελικά το μόνο που μένει αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο είναι η αγάπη;