SNIK: Το «TopBoy» είναι το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2020

Ο SNIK προσθέτει ακόμα μια πρωτιά στο ενεργητικό του.

Το θριαμβευτικό άλμπουμ «TopBoy» του SNIK κατέκτησε την πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων στην Ελλάδα για το 2020 σύμφωνα με το ετήσιο Album Sales Chart της IFPI.

Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του κορυφαίου ράπερ της Ελλάδας κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal τον Μάιο του 2020 και κατέκλυσε τα charts με αλλεπάλληλες επιτυχίες.

Τραγούδια όπως τα «Millionaire», «Colpo Grosso» (feat. Guè Pequeno, Noizy & Capo Plaza), «Kilo», «Drip» (με τον Mad Clip), «Online» και πολλά ακόμη συγκέντρωσαν δεκάδες εκατομμύρια streams και views και κυριάρχησαν στα trends του YouTube με το video clips του.

Αντίστοιχα σαρωτική ήταν η πορεία του «TopBoy» και ως φυσικό προϊόν, σε μια εποχή που οι ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής έχουν επικρατήσει στις προτιμήσεις των ακροατών.

Το νέο άλμπουμ του SNIK έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του επίσημου Album Sales Chart της IFPI την 25η εβδομάδα του 2020 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της κατάταξης για επτά συνεχόμενες εβδομάδες, τις περισσότερες από κάθε άλλο άλμπουμ την προηγούμενη χρονιά.

Σημειώνεται ότι το «TopBoy» βρέθηκε στο Top 75 του Album Sales Chart για 21 εβδομάδες συνολικά στη διάρκεια του 2020.

Εκτός από τον τίτλο του άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2020, ο SNIK αποχαιρέτησε επίσης την προηγούμενη χρονιά κερδίζοντας τα βραβεία «Video Of The Year» για τη συνεργασία του με την Τάμτα στο «Señorita» και «Best Male – Modern» στα πρόσφατα Mad Video Music Awards 2020.

Επίσης ο SNIK αναδείχθηκε στον καλλιτέχνη με τα περισσότερα streams στο Spotify για την Ελλάδα το 2020.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ